Az látszik tisztán, hogy pár forint mínuszban dobálják a remegő kezűek, és miután eldobták, azonnal a legnagyobb lebeszélők lesznek belőlük. Elég sok ilyen név van itt. Aki meg korrekciót akar, az mit szeretne korrigálni? Fél kb folyamatosan a 380-420 közötti sávban van, RSI most már szépen lement, bázisépítés megvolt bőven. Közben meg egy részük olyan topikokban nagy felbeszélő, ahol 2 hónapon belül 30%-os emelkedések voltak...ott nem várnak korrekciót. Az aukcióban azok csalódtak, akik nagyon éhesek voltak, és azt hitték, hogy megveszik 420 körül, és eladják pár nap múlva 15-20% haszonnal. Mivel nem sikerült, inkább eldobálták mínuszban, és most azt várják, hogy újra 350 legyen, és venni tudjanak, mert emelkedni fog...ha nem így gondolnák, nem akarnának venni a sokat hangoztatott 350-380 közötti árakon. Most akkor döntsétek már el, hogy jó a papír, jó lesz a jelentés, a közgyűlésen is jó hírek lesznek, és emelkedni fog, vagy semmit nem ér, mindenki átvert mindenkit, csődbe megy a cég, világégés lesz, stb...és esni fogunk... Ha az első gondolat a helyes, akkor miért esne 5-10%-ot? Ha a második a helyes, miért állna meg az esés 5-10%-nál? Akinek nem tetszik, hogy az MBH adott egy célárat, 15% diszkonttal számolva,, ami nélküle 611 Ft lenne, az megnézte már a 2022-es és a meglévő 2023-as számokat? Sokkal kevésbé földtől elrugaszkodott, mint más részvényeknél a 60-80%-os "felértékelődési potenciál" szinte a semmire. Persze, aki írta, hogy "teszünk róla, hogy essen", az azért megér egy MNB-s feljelentést is, mert az már nem számít kereskedésnek, sokkal inkább manipulációnak... Jó hétvégét mindenkinek.
Te itt miket beszélsz?Kit vezettek meg?Értem ki voltál tiltva az aukcióról?Nem TÚL MOHÓ VOLTÁL!Sajnáljuk!A tv.is bemondta,hogy csak 2millárdért vásárolnak és az olcsóbbtól kezdenek!
Én senkinek nem szeretnék tanácsot adni ,hisz nem vagyok jövőbe látó. Én amit vettem nemrég azt eladtam három százalék bukóban, viszont valóban 360 körül visszavenném , ha nem sikerül akkor nézek mást👍 Tisztán látszik hogy megvezették a népet ezzel az uaukcióval ,sokan csalódtak ,dobálják el akár kis veszteséggel is, valószínűsítem hogy lemegy 350 -360-ig.
Arra alapozva várják mert az mbh. 519 ft-os célárat határozott meg!! Ez több mint nevetséges, és összeférhetetlen, hogy mészáros bankja árazza be a mészáros papírját 😂😂 Ilyet csak ebben a mutyi tetű, korrupt országban lehet engedélyezni😃😃 Kis forgalommal bizony le fog csorogni 360 -350-ig, na ott szállok be első körben!👍 Már lehet a jövő héten ,de mindenképp ebben a hónapban.
A lényeg szerintem az, hogy egy nagyobb felmenetelhez, kell korrekció is. Ezt tapasztalatból is gondolnám. Persze bármi megtörténhet. Ha én mesélni tudnék erről a részvényről velem kapcsolatban, érdekes lenne.
Mennem kell legyetek szerencsések!Rózsa Sanyi már régen volt most nagyon AKTUÁLIS! „Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkó minden. úgy lössz, ahogy lönni köll.”
Az a baj,hogy akik most adják azok nem remegők!Szándékos rombolók!Gondolkozunk 1 picit miért itt kellene eladni??De fogytán van a lőszer mi meg keményen védekezünk kezdik elveszteni a fonalat nem számítottak ekkora ellenállásra!376 környékére tervezték beverni.
NEW OPUS GLOBAL