Off Ha eddig nem vitted ki a növényeidet, várj még 3 - 4 napot. Lehűlés várható hajnali fagyokkal, de nem mindenhol. Én a muskátlikat az idén kivételesen már kb. 3 hete kivittem a szabadba, így azok már megedződtek. Állítólag -4 fokig bírják a musik a hideget. On
Valamit tisztázzuk: én kicsi vagyok nem a hasonló kispénzű pénzére vágyok, úgy gondolom, hogy megvárom,amíg a bennfentes nagy "rámborít", persze olcsóbb áron.
Nálad hosszú táv nem létezik. Amint van 2% mínusz, azonnal dobod. Te nem befektető vagy,hanem fillérező, de abból is a rosszabb fajta,remegő kezű. Itt sokan vannak,akik akár évek óta tartják, nem realizáltak mínuszt, kivárták, hogy meginduljon. Persze, el lehet adni mínuszban is,ha van valami tuti tipped,ahol visszahozod a veszteséget, már valószínűleg mindenki csinált ilyet, de jellemzően mire rászánja magát az ember,hogy bukóban kiszálljon, addigra a "tuti tipp" már vagy túlszaladt, és korrekció lesz benne (ezáltal ott is bukó lesz), vagy csak simán szinte minden esik,mert olyan a hangulat, és az újonnan vett bármelyik részvényben mínusz lesz. Nem beszélve a nem kevés jutalékról, ami a ki-be szálláskor mindkét irányban megvan. Ha több topikot is követsz,akkor láthatod, hogy a profik esésnél/korrekciónál azonnal világvégét kiabálnak, mert olcsón akarnak venni. Emelkedésnél pedig a "határ a csillagos ég ", mert drágán akarnak eladni...
NEW OPUS GLOBAL