1000ft cimletben lehetne fogadasokat kötni mimden lottózóban ( de csak a Neres papírokra persze) fel vagy, meg lenne szorzó is ..a Szerencsekáték Zrt. ugy is van kesz, mukodo rendszere a penzt beszedi, megteszi a beten a koteseket ... var ... az OTP meg mimt kozremukodo keresdelmi szolgaltato segit ebben! Hiszen olyan fantasztikus az OTP Direkt Broker rendszere! Igy plussz likviditas jonne a bétre, es kiolvadnanak a 720as beragadtak is!!!! Szinergianak tokeletes! Jaszai errol almodott mindig! Velemeny?
Nem hogy a Lottózókban is árulnának Opus Global meg 4IG dogadasi szelvémyeket. Bemegy a burkoló, az Ács álványozó, a GLS sofőr, a Bizti Őr, a rendőr, a tűzoltó, aztán kér egy szelvényt amin fogadhat hogy fel vagy le! Fantázia ne továbbja! A rendszerbe felviszik, az meg a Szerencsejáték Zrt. nevében elad, és vesz a béten!!!
Volt olyan időszak, amikor kb. egyedül álltam itt a sarat a befektetői szándékommal, azaz, hogy nem láttam értelmét eladni a részvényeimet töredék összegér, főként, hogy hosszú távú befektetésre vásároltam, igaz, mint utólag kiderült nem a legjobb pillanatban. Egy kicsit ambivalens érzéseim voltak a gyors emelkedéskor, ugyanis engem nagyon nem zavart volna, ha legalább még egy évet igazán alacsony árfolyam szinten töltött volna a részvény árazás (tudtam, hogy annak semmi köze a valós értékhez), mert úgy lett volna módom továbbcsipegetni, de persze, egyben megnyugtató is volt, hogy (legalább is itt) nem csináltam végképp hülyét magamból. Több kiszállót is próbáltam türelemre sarkallni, bár nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy sokan csak a kamut nyomták itt fő műsoridőben (eldobatva a részvényeket másokkal). Most úgy gondolom, hogy ha az országban történő sok invesztíció "termőre fog fordulni", akkor az kihatással lesz az itteni lehetőségekre is. Persze, annak idején nem számítottam világjárványra, sem újabb háborúkra, de a mai (és "természetesen" a múltbeli) világban egyes hatalmi játszmákat megkomponálóknak kifejezetten "jól jönnek" a krízisek és azok utóhatásai, ezeket nevezem én krízis gyártóknak ("pénznyomda", energetika, had- és gyógyszeripar fő haszonélvezői). Remélhetően az összes jelentős beruházás hazánkban révbe fog érni, mert akkor a világi uraknak nem lesz nagy motivációja, hogy itt mindent szétcsesszenek és ezen értékteremtés által az ország lakossága is bőven profitálhat a jövőben. Hajrá Opus!
..az a baj ha kicsit benyomok, képes vagyok ossze vissza venni mindent...utánna gyoztem belole kikeveredni.....ezért ha lemegyek a presszoba, csak kajálni jovok vissza, aztan már vissza is...de már lassan avhegyre megyek majd...ott nincs ilyen veszély.
NEW OPUS GLOBAL