Már hogy kapott volna ki az utóbbi időben a fidesz, sőt a következő választás is megnyeri ,mert nincs normális ellenzék. Cigányok ,nyugdíjasok megvehetőek pár forintért ,zsák krumpliért! Akkor ott vannak a teljesen jogosulatlanul szavazó külhoni magyarok. Ezzel már meg is van újra a győztes szavazó bázisa a pohosnak!! Szarok a tolvaj politikusokra és a politikára, nem vagyok ellenzéki szavazó ,igaz elmentem szavazni a kétfarkú kutyára hogy ne vesszen el a voksom!!
Ha igaza is lenne, nem láttam választást közel múlt jövőben, ahol fidesz kikapott volna, ugyh, akkor meg még inkább nyugodjon meg. Haladunk a totális dijtatúra fele, és marad az opus.
Azért van abban valami, amit mond. Még ha nem is 100%-ban. Én is tartok egy kicsit attól, hogy a cég eddigi hátszele miatt tart ott ahol. Ez könnyen visszájára fordulhat.
Megértjük, hogy kétségbeesett ellenzéki szavazó vagy, és ebből próbálsz mindent utólag(is) levezetni. Mindenki hibás, csak te nem, tipikus. Én tegnap írtam, hogy nincsenek jó érzéseim, az alapján, amit jekeztem múlt héten, és ennek semmi köze “NERhez”. Persze hihetsz abban, h OV tehet, arról is, ha elüt a villamos, de ez nem visz előre. Komolytalan, amit írsz. Hajrá Opus!
Azért gondolom a többség nem számított arra a történtek után hogy lassan 400 alá szorítják a megbízott brókerek, robotok az árfolyamot!? De mitől is lenne 500-600 ft amikor ez a cég az adófizetők, únió ellopott pénzén lett felemelkedve. Orbán megálmodta hogy az összes nemzetgazdasági céget ebbe teszi egy buta strómanon keresztül, ahol nem ismert szabály a közbeszerzés sem!!! Hát messziről kerülik is a külföldi cégek ,befektetési alapok. A neres nagykutyák játszótere. Ugyan mitől ment fel tavaly nyáron, uborka szezon közepén hír nélkül 100- 400 fölé!? A nagy semmitől, csupán úgy volt úri kedvük!! Áprilisban az esetleges jó eredménytől miért vártok emelkedést?? Hisz ha úgy akarják itt lesz 300- 400 körül akár egy- két évig is. Ez a cég a regnáló neres politikusok nélkül már rég eltűnt volna a süllyesztőben!! Benne van az egész nemzetgazdasági ágazat, ez alapján ennek 2-3 ezer ft-on illene lennie, annak ellenére is hogy több mint 700 millió darab részvény van! Ez az árfolyam gyalázat!! Persze tudjuk hol, kiknél csapódik le az óriási haszon, és abból eszük ágában sincs juttatni a kis részvényeseknek, akár osztalék formájában is.😟
"és jönnek szép lassan az uniós pénzek is" Ezt írtad. Ez érvként "hangzott". :-) Igen, kinőtte magát a cég. De én azért látok benne kockázatot is azok miatt, amit írtam. Félreértés ne essék, annak szurkolok, hogy menjen fel a részvény. Nem akarok én farkast kiáltani és pánikot kelteni.
Pont,hogy nem azzal érvelek,olvasd el újra. Inkább azzal hogy a céghálóban egyre kevesebb az állami pénz, már anélkül is megy,nem kicsit. Az már csak a plusz,amiből jelenleg is van folyamatban több száz milliárd forint értékben elnyert, több évre átnyúló megrendelés. Kinőtte magát. Itt nem az a kérdés,hogy mitől lett ekkora,hanem az,hogy most mekkora,mennyire diverzifikált,hány szegmensben van, amik jól teljesítenek. Kb.4 hét, is érkezik a jelentés. Szerintem a Q4 is rekord lesz,és az egész év is. Lesz egy szép, 1 részvényre jutó érték, ami a 2022-es évet nézve is 30-40%-kal több, mint a jelenlegi árfolyam, szerintem 620-ra legalább fel kell mennie. Én személy szerint ebben bízom. Utána közgyűlés, stratégia közzététele, új célárak... Hátha jól gondolom. Persze,itt bármi lehet, de szerintem lefelé nincs olyan nagy tér, nincs indok az esésre, főleg,hogy hónapok óta bázisépítés van a 380-420 közötti szintén. Hajrá!
Hát jó, legyen úgy, ahogy te mondod. Nem kívánom az ellenkezőjét. (De te magad is az uniós pénzekkel érvelsz..) De nem árt feltenni azt a kérdést, hogy mitől lett ez a cég nagy? És mi történhet akkor, ha hirtelen a hátszél, a támogatás megszűnik? Minden, amihez köze van a cégnek annak köszönhető, hogy OV tolta őket. Vagy tán tiszta piaci verseny révén került be a cég az építőipari, energetiaki, turisztikai, mezőgazdasági stb szektorba?
Én aukció után egyértelmű csorgás vártam 410 majd 400 as szintre . Legnegatívabb esetben 380 ig.. Még meg is kérdezték miért pont 380 rá 😂Napokig meglepően jól tartotta magát az árfolyam. most jött el a " papírforma".. Májusra 500 köré várom. Szóval én 400 as szinten vagy alatta gyüjteném..
NEW OPUS GLOBAL