Ez igen, delutant a presszoban toltottem, most latom milyen jo eredmeny lett.Ma adtam el otp-t es rjichtert amit a het elejŕn vettem azt az osszes pluszt ebed utan betoltam ide 359en.Jo mert ingyen volt...eleg jo memnyiség is volt.Marika 113 meglatasa volt a rich es otp vetel, eleg jol érti ezt a 2 papirt.
Közben voltam kint a bikánál, megmutattam neki, hogy mit rajzoltál és felolvadtam neki a charthoz a kommentedet is. Mutattam neki a charton, hogy mi a cél november-december és január elejére. Nwm szólt semmit csak mosolygott mint amikor a Q2 jelentést gépelte. Viszont az utolsó mondatod a kommentednél a "300 környéke" az nagyon nem tetszett neki. Nagyon rázta a fejét és fújtatott rá, mint egy igazi bika! Szóval abba maradtunk a bikával, hogy kinyomtatom neki a chartodat és holnap elmegyek üvegeshez és bekereteztetem. Ha megvan akkor holnap kiakasztom neki a karám falára, hogy tudja tartani az időtávot! Ja igen és még annyit kért a bika, hogy szóljak a chartkirálynak, hogy ha tudja majd teljesíteni a chartot, akkor légy szíves majd utólag dedikáljad neki. :)
NEW OPUS GLOBAL