Mióta opim van nem olvasok itt minden nap titeket,mert mentálisan lehet nem bírnám. És lehet kicsit jobban hatnának rám az itt olvasottak mint kellene. De azért nagyjából képben vagyok az itt történtekkel. Mi az ami elkerülte a figyelmemet?
Htá mit lehet erre írni bevásroltál csupa olyan részvényt ami elviekben jó cég, meg majd jó is lesz, de az időtáv inkább fél egy évre előre mutat.. s közben hulálmvasutazás vár rád erősen..Nem szoktál minket olvasni :_))
Azon gondolkodom h felfel a chart nem sikrult eltalalni… most epp meg lefele varja. Sztem mennyi az eselye h az legyen amit rajzolt??? Szerintem az arfolyam szarik erre. Eddig se nagyon talalt el semmit.
Lehet én vagyok negatív... Van 4ig-m 852-es átlagon. Van Wabim 2550-es átlagon és van 2990 -es átlagon Alteom is. És persze Opi van 331-es átlagon. Szóval egyik sem valami veretes. Lóvém már nincs hogy higítsak bármit is. Nézek itt mint hal a szatyorból és várom mikor csapnak nyakon hogy valami jó kis halászlét csináljanak belőlem. Nem túl üdítő érzés sajnos
Ez a célár milyen időtávra van Toka Úr? Amúgy én kitartok csak már kezdek belefáradni abba hogy mindíg várunk valamit,és amikor az bekövetkezik nem történik semmi jobb esetben. Rosszabb esetben meg leverik mint ........
Ma sorozoben raktam tippmixet, nem szoktam...haver mondta az Elche az jo lesz...rakjak rá...raktam 50e-et.....1-0 ra megy....amilyen napom volt .....a végén majd kiegyenlit az Andorra.kozben megiszom a maradékot.
Véleményem szerint nem fogta az alját. Mennyi lesz az, kiszámíthatatlan. Csak labilis ez a részvény. Bár én már bíztam benne. Persze a remény hal meg utoljára.
Én bizakodó vagyok, akkorát esett ez a többihez, hogy holnap muszáj visszamennie....ormestert is akartam venni ma...de azt nem vettem...az is visszament.Ma kicsit nyomas ala is kerultem, ossze vissza vásároltam....4ig-t is kaptam de ezzel csak 5 után szembesultem.Holnap száraz napot tartok.
NEW OPUS GLOBAL