Tudja valaki, hogy összesen mennyi saját részvényt vettek eddig, és még mennyit kell venniük? Egyébként miért veszik a saját részvényt? Vezetői ösztönző javadalmazás?
Nem kell magyarázkodnod. Mindent elmagyaráznak a beírásaid. Mint gucci írtad ezt valakinek szeptember 17 idézem: "Igaz eddig nem voltam aktív itt,de olvastam
bikàròl,autòròl,motorròl,Ricsikről(azt hiszem az egyik pont ilyen
magatàrtàs miatt lett kizàrva) de hogy te miért lettél ilyen negatív azt
nem tudom,más volt a hozzààllàsod." Ricsikről olvastál amikor saját bevallásod szerint Te voltál az egyik? Nem voltál aktív? Csak nagyricsi44 413 beírást tett kevesebb, mint 3 hónap alatt, mivel most megnéztem, hogy 06. 13 lett regisztrálva.
Már csak azért is mert már 7000 rakétáról írnak és a hamasznak azt valakitől kapni kellet tudjuk , hogy Irán a fő támogató!! Sajna szerintem a konfliktus még most jönn!
Mondtam,én senkinek nem fogok magyaràzkodni,olvasom a hozzàszòlàsokat,ennyi.Senkibe nem akarok én belekötni,főleg hogy nêha van egy két pozitív gondolkodàsú ember itt
Minden feltétel teljesítve van!Technikai problémára hivatkoznak!Okt 16-ig jönni kellett volna a pénznek,de szept 26.-án küldték a hivatkozást.Időhúzás!Ha meg jön pénzünk nagyon jó hatással lesz a tőzsdére.Otp,Mol,Richter,Opus,stb.Különadók eltörlése is szóba jöhet a kormány részéről.A befektetőknek megnyugtató év vége lehet mikulás rally egészen tavaszig.
Mondjuk ne haragudj, de hiába erőlködsz, hogy belém köss. Látom, hogy te azt se láttad, hogy ki írta ezt neked, mert nekem írtad válaszként. Illetve itt is jeleztem, hogy ezt nem írtam neked. A szövegértelmezés se megy nagyon ahogy látom. De az bizony ott van hogy frissen regisztráltatok. No pedig az nem volt igaz. Pont.
NEW OPUS GLOBAL