Szerintem a január 1-i BVPS 311 Ft. 206 mrd az anyavállalat részvényeseire jutó saját tőke, osztva a saját részvényeken kívüli részvényszámmal (661 m). Tovább rontja a képet, hogy hatalmas a tőkeáttétel, túl sok a külső tulajdonos és a mérlegben van 88 mrd goodwill. Nincs pozícióm a papírban, sosem volt, de 90 körül már gondolkoznék rajta ősszel, a fentiek és a politikai kockázatok ellenére.
Nincs hova menniük, mert nem akarnak menni. Kádár korszak is csak a halálával ért véget. Itt is csak az lehet a megoldás, vagy mint Romániában erőszakkal.
Váza, sarkon kint álló anyukátokat már tényleg. Most már én is azt mondom, hogy mindegy milyen szerencsétlen az ellenzék, de ezek már leszerepeltek! Menniük kell. Jöjjenek Bangóék...
Amíg EU konform nem lesz Orbán reszben es renfszere a szar is ki lesz belole sajtolva. Sok birka 2/3ad utan h.orult,most meg sokan kuszobot ragjak,mert elapadtak nemcsak a 4-5*ös aru megbizasok de a megbizasok is, igy sokan a kuszobot ragják, mi meg csak a szaraz kenyer sarkat. Páromnak mondtam h.arra mindig lesz pénzünk es taoszerre ne aggodjon(nem is teszi) Komolyra forditva: most kellene a nagy tudas,amirol annyit propagandaztak h.annyira jok.. biztos azert terelik a nepet allampapirba es extra szochoznak. Nah de sut a nap,erik a vadalma,igy legalabb az Opusosok nem halnak majd ehen😃 egyébként 430Ft a kony szerinti,2 év es el kell erni,nincs mese.. A humor az élet soja🤌
NEW OPUS GLOBAL