Egyébként újabb szint esett el ma megerősítve, így irány a 100 alatti szintek. . Mesteri
módon, patika mérlegen mérve erodálják a papírt - amint túladott, azonnal jön
az oldalazás, közben a túladottság megszűnik, utána jöhet a további
lohasztás. Mondhat bárki bármit, ez 100%-ban tudatos, beállított, koordinált "kereskedés", azaz papír kivégzés, szépen tömve a népet. Ezek után már csak egy üzenet marad ezekhez a mocskokhoz: Isten nem ver bottal! http://keptarhely.eu/view.php?file=20230531v02xl2j8y.jpeg . Ez a születésnapi ajándék a vezértől.
Vajon lesz e hamarosan brutális leszúrás, amikor elszakad a cérna még azon néhány utolsó nagyobb pakkal rendelkező kisbüfinél is, akik 2017 elején még olcsón bevásároltak, nem bírták tovább és borítanak mindent. Az után majd újra elkezdhet építkezni ez a FOSH.. vagy NEM, és úgy beleállítják a betonba, hogu tartós vegetációba szorul ott lent a béka segge alatt.. jajj, ne legyen igazam!
Tőzsdei vállalatba. Amit elvileg szabályoz az MNB, Felügyelet egyebek... Közlemények, Jelentések, CEO kijelentései az osztalékról, ígéretek, konferenciák, nemzetközi tőzsdei túrné, soroljam, mert estig tudnám...
Nem bántásból, de miért csak ők a hibásak? Egy politikai cégbe tetted a vagyonodat vagyis közvetve hittél a politikai elitnek. Magyarországon. Mai napig nem tudom felfogni, hogy ezt hogyan...
Egy. A stílusod nem bunkó. Csak az igazat írod le. A sor úgy is visszaadja nekik. Legalább ne hazudtak volna. Sok embert beültettek a nagy ígéretekkel, utána nem győzték kitalicskázni a pénzt. Pl. osztalék formájában maguknak. A sok balek meg belenyúlt ebbe a szarba, ők meg röhögnek a markukban. Egy felelős cégvető nem így áll a cégéhez. Szvsz. És megértünk többen is. Gondolom.
Igen, sok vállalkozó is ezt teszi, mert a túlélésért nem tehet mást... ! Ha tisztességesen lehetne gyarapodni, nem sokan kockáztatnák, amit eddig elértek !
Ez egy tolvaj vezetés tolvaj politikusainak tolvaj részvénye, amivel lopni tudnak ;) Sajnos én is benyeltem/hittem, túl későn vettem észre - vagy hittem el saját magamnak azt amit látok. Semmivel sem buktam még ekkorát, mint ezzel. Most keményen vasalom vissza a cégeimmel, mindent felégetve, minden bevételt eltüntetve, semmi sem érdekel. 36 év után "veszeteséges" mindenem. Basszák meg, Ludas Matyiként a 3x-osát tüntetem el.
Ha egy tudatlan, beszélni sem tudó gázszerelő okosabb mindenkinél, akkor én is. Én szeretem a hazámat, sosem tennék ellene semmit, amíg lehet támogatom, itthon költöm a pénzem, támogatok iskolákat, sportszervezeteket, elkérem a számlájukat és kifizetem. CSAK. Mert a bunkó stílusom ellenére a szívemen viselem ezek sorsát (is). De ezt a gennyes kellést amit beborítja már az egész országot, remélem valaki kinyomja. És nem is csak az anyagiak miatt. Morális csődbe, érzelmi kiégésbe kergetik az országot. És mint mindig, az országot a hátukon hordó munkában megszakadókon csattan az ostor.
Ráadásul 800eFt a forgalom ma eddig... És -1Ft... Nagy shortos biznisz :-) Egy komolyabb papírt sokkal egyszerűbb shortolni, ezeket az illikvid részvényeket életveszély szerintem... És nem is ilyen lenne a shortolt papír chartja.
Rendben, bár a lényegen sajnos nem változtat.... kolostor malacunk is kondája mindig előttünk jár és osztja el a moslékot, így mi csak pislogunk, hogy üres a vályú.... pedig elvileg vacsorára hívtak bennünket is :( Ezt hívják besz@patásnak... ezek csak magukat szeretik a többivel nem foglalkoznak és mindenkit az útszélén hagynak! Persze, aki szeretne az még nyugodtan vásároljon még több sz@pusz-t és jöhet ide majd károgni, ameddig lehet....
Ez teljesen nem igaz mert a 4 nagy papírt lehet ugyan manipulálni de közel se úgy mint a NER papírokat… Sokkal válság állóbak a Blue papírok… Azokra nem lehet ész nélkül shortolni.. A NER papírokat 1-2 forintig lehet alázni
Azért legyünk kicsit őszinték, mivel elég naivak voltunk itt többen (velem együtt, mivel én is égettem meg már magam a ner-es csodapapírokkal). Ezeket a papírokat nem azért találták ki, hogy kis ember nyerjen vele... ezeket azért találták ki, hogy ezekkel a kiépített rendszerekkel szinte mindent elszedjenek! Olyan ez mint régen a faluban a nyerőgép, mindig a kocsmáros nyert a hónap végén....Ráadásul folyamatosan manipulálva vagyunk a fityesz által, miért pont a szuper magyar Bét maradna ki... Lassan azon se csodálkoznék, ha jönne a volt nincs legnagyobb játékok, valami háborús vészhelyzetre hivatkozva.... utána meg mindenki pisloghat, mint a hal a szatyorban (OTT1 élő példa).
NEW OPUS GLOBAL