Sziaaa! Jól vagyok köszönöm,remélem te is. Komoly a feszkó a főnök köreiben ezt tudjuk,a tengeren túlról történő árfolyam leb@szást is. Be kell hódoljon Orbán és ezt már ő is tudja. Belülről bármikor meg tudják buktatni.... csak idő kérdése
102,8-ról nem sikerült 102,5-re lemenni? Erste kiszórta az összes OPUS-át? Brókercég büntetlenül adhat és vehet napon belül, az ügyfelei nem vesznek belőle észre semmit.
A pánik nem jó tanácsadó. Főleg, hogy a rv-eket a 13% nem feltétlen fogja érinteni... . Csak a kamatjövedelmekre szól a veszélyhelyzet alatt a szocho fizetési kötelezettség (Szja tv. 65. §). Ide tartozik a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok kamata is, mint például a kötvény vagy kamatozó részvény. Az árfolyamnyereség utáni szochot is csak ezen értékpapírok után kell fizetni.Az osztalék a 66. §, az árfolyamnyereség a 67. §. Ezekre a korábbi szabályok vonatkoznak. Azaz a tőzsdei részvényeken elért árfolyamnyereség és kapott osztalék után továbbra sincs Szocho. . Az OPUS meg annyi lesz, amennyi akarják, hogy legyen. Erste certi szerintem ma korlát áras lesz 102.5-ön, aztán már csak egy van 93.49Ft-on...
Szia BigProfit. Jól vagytok? Minden ok? A régiek közül kevesen maradtunk. Fiúk nem feszültek? Én akit ismerek a körökből, sokan nem vidámak most már...
Tisztelt régi phylaxosok, konzumosok... Lesz még valaha ez 3-4-5-6-700? Lesz szerintetek kispapír sztorikban rally amin ezt vissza lehet hozni? Miért reménykedő aki tripla áron vette?
NEW OPUS GLOBAL