Sajnos én 3 éve nem értem, hogy miért esett le az árfolyam és miért nem tud legalább célárra, vagy saját tőkére emelkedni, ezért magyarázd el légyszi, hogy mi az oka ennek, mi történik.
Az árfolyam felelős kezd kicsit ízzadni, nagyon demonstrál 255-nél hogy eddig és ne tovább. Megszokta hogy kevesebbel is pirosba rakhat minden napot. Vagy pedig teljesen piaci magatartás hogy a tulajdonosok nem engedik feljebb az árat, nehogy többet érjen a befektetésük. Mindenki döntse el melyiket hiszi el, szerintem elég átlátszó.
Honnan jött ez ki ? Gyurcsánynak nincsen többsége... Kispesten amelyik jellemzően balos környék, a piacon hétvégén a Fideszhez mentek aláírni, olyanok is, akik baloldaliak de nem akarják ezt a mosék koalíciót. A Momentumhoz kb 2-3an mentek, a DK-MSZPhez 100an, a Fideszhez 500-an ... na ez több mint meglepő volt, ehhez jött hozzá az is, hogy balos környékről írok... Szóval amit láttam, és amit a hvg és a 24.hu ír, az alapján eddig számomra nem az jön le, hogy itt félni kell, mert jön a fletó....
Hogy mennyire gázos az elővlasztás ? Ennyire van Fidesz , Orbán és Mészárosozás ? Kb 2 millió tábora van az ellenzéknek. Az előválasztási határidő amire a minimumnak lennie kell a miniszterelnök jelöltek részére ma jár le. utána 2 forduló lesz Jelenlegi adatok : Jakab Péter : 31.800 Db 09.02 Dobrev Klára : 82.117 db 09.04 Márky Zaj : 33.450 Db.... 09.06 Tehát többet mint Jakab ? Karácsony pedig : 20.000 Db 08. hó Ebből az minimum következik, hogy az ellenzéki tábor több mint 8%-át érdekelte az összefogás, és 92%át nem, távol maradt ettől . Az az én véleményem
Sajnos nem, mert akkor gondolom, fizetnének érte. OPUS nekem ki-beugrom papír, amin lehet keresni. A saját részvény vásárlás, ami elsősorban biztató...
Volt, az AH. A többi az Opushoz volt hasonló. Jöttek a tenderek, az akvik, de senki nem érdekelt. JG visszanyerte a bizalmat, foglalkozott a kisbüfikkel is. Opus fejesek vigyázó szemetek 4IG-re vessétek!
NEW OPUS GLOBAL