Egyébként szarul aludtam/keltem, komolyan gondolkodom, hogy lefekszek egyet vagy elmegyek tekerni.. Semmi kedvem dolgozni, ma még 10 fillért sem emeltem a GDP-n..
Azért figyeld majd a NER papírokat év végén. Szvsz nem jár rosszul, aki a nyári csorgásban betárazott. Természetesen poziból beszélek. 4IG, Opus, CIG, App...
Regisztráció:
2021-08-26 10:05:55 . Te lettél az új felbeszélő? Az elődeid besültek, hogy így eltűntek? Intézd el, hogy legyen normális osztalék, átlátható cégháló, és akkor felbeszélni sem kell, szárnyalni fog.
Jó lesz az OPUS! 4IG, Waberers után jöhetnek az ősz folyamán: 1, RÁBA -hadiipari story, -nagy beruházások (a menedzsment nyilatkozata alapján) - aktív, agilis menedzsment, - emelkedést erősíteni fogja alacsony közkézhányad - célár: 1800-1850 2, OPUS - nagy energetikai story - saját részvény vásárlás (agusztus végi közgyűlési döntés alapján) - emelkedést gyengíti vesztes pozit lezáró spekik eladása - célár: 280-300, kis lecsorgás 3, AUTOWALLIS (rövid távon) - magas autó árak - aktív kommunikáció - emelkedést gyengítik pesszimista spekik eladásai - célár: 115-120, majd lecsorgás
NEW OPUS GLOBAL