Parlamentet nézek a HÍRTV-n... kb 15 percenként Mészáros :) A Parlamentbe fullon vannak. Ha jól értelmezem, akkor az ellenzék nemmel fog szavazni... Igyekszem bepótolni, hogy sokáig nem írtam ide :)
Szia ! Ha megint jön az akvizícíó, akkor már csak az a kérdés, mekkora a cég :) ÉN tartom. Ne aggódj, a többség bőven nem az itteni hangulat miatt vesz vagy adja el :)
Jó napot uraim! Látom tegnap este egy páran nem a Valentin nappal voltak elfoglalva. Nekem nem feladatom az, hogy bárkivel is tartassam a részvényt. Sőt semmilyen feladatom nincs itt csak próbáltam segíteni egy kicsit a bukóban ülőknek. Senkit nem bíztattam vételre és most is azt mondom, hogy senki ne vegyen mert kiszámíthatatlan. Lehet hiába fog jönni hamarosan újabb nagy akvizíció ha itt állandóan leszorítják az árfolyamot.
Már lassan 1 éve tartunk ebben a szar 230-300-as sávban. Na megyek nézem a parlamentet.. Hamarosan kezdődik.... Kiváncsi leszek, mi lesz a BUBÉVAL... és persze itthon Mészárosozás lesz....
az igazából a kérdés, hogy az az erő, amit nyártól év végéig láttunk, az csak a bennfentesek Titász tudása volt, és azt mind vissza is öntötték 300 körül, vagy most csak az elhúzódó nyitás miatt van pihentetés? Mindenesetre nem néz ki jól most,265-275 közötti tartomány lenne az optimális hely az erőgyűjtésre.
NEW OPUS GLOBAL