Én kiszálltam konzum 406nál, opus 325 nél adva, azóta nézem mit szenvedtek itt...még néha napizok, de nem ülök a seggemen és várom hogy jöjjön a csoda, mert az nem lesz, dolgozott a pénz és a bukóm 3x már visszajött, erről ennyit
Ha hiszed, ha nem, - én már csak röhögni tudok rajta (pedig sírnom kellene), hogy mekkora hülye voltam amikor ebbe, illetve a Konzumba belevettem, - és tartottam, mert azt hittem, hogy egy komoly vállalat lesz. Vagy a vírus támadta meg az agyam, vagy a 3 éves várakozás miatt klinikai eset lettem,- hogy sírás helyett röhögök a k@rva nagy bukómon.
Papaya.Az a feladatod hogy tartasd velünk a részvényt,-mert ha a kisbüfik is elszórják még nagyobb esés lenne????Vagy hogy mégnagyobb hülyét csinálj belőlünk ha esetleg vennénk tovább? Vajon ha ténylegesen van infód,az elhallgatásod minek tudható be?Ezen nagyon sokat gondolkodtam,-nem áll össze a kép.Ezen mindenki elgondolkodhat!!!Ha bennfentes vagy,megértem hogy hallgatsz,hisz köt a titoktartás.De ezzel a bizalom már nem állítható vissza.Sajnos ez a részvény TOLVAJ-ként fog a legtöbb befektető tudatába beégni.
Sajnos igazad van, a V- Híd ls a ZAÉV emelt tőkét. Remélem az eladott részre eső écs-t is vitték magukkal. Elvileg az Opus tele van kp.-vel, - így mostmár jöhet azaz "afrikai ötös nagyvad", csak tudnám milyen az? No, majd két nap mulva megtudom, mert addig szgép és okos teló nélkül leszek a régi kis nokiámmal, azon nem lehet látni, hogfy 200 v. 400- nál áll az ár!
2020 as év után lesz kb 35-40 milliárd Ebitda, de az écs- nek köszönhetően lófasz haszon marad. Jó esetben lesz 20ft/ részvény. Nem ezt ígérték, Jászai szerint már a sikeres 2019es év után osztalék várható.
Botrány, de a Magyar törvényeknek megfelelően működik ez a szarkupac. Nézd meg, hogy mi megy a Magyar tőzsdén. Phylaxia, humet, mindkét részvényben több 100 károsult lett. Egyik opus, másik nutex lett.
NEW OPUS GLOBAL