Konzum 300+róla van ez a szar meg 490-ről eddig kb 30 Milla a virtuális bukó köszönhetem magamnak meg persze a fúziónak nő meg a nyomdázgatásuknak! A Road show-t ne is említsem
Konzum 300+róla van ez a szar meg 490-ről eddig kb 30 Milla a virtuális bukó köszönhetem magamnak meg persze a fúziónak nő meg a nyomdázgatásuknak! A Road show-t ne is említsem
opus, app, cig, 4ig, futur quasi sortűz alatt, ott1, enefi, nord dettó. Akinek ez van a portfoliójában, pár hónapra berendezkedhet mással foglalkozni, nyilvánvalóan tudatos, ami zajlik, ML-ekben napnál is világosabb. Aki nem stoppolódott ki, sztem már felesleges eladnia bármit is, meg kell várni a végét és a fordulást, mert lesz.
Elfogadom, hogy aki tőzsdére viszi a pénzét kockáztat. De azt nem, hogy megtéveszthetik a befektetőket, az árfolyamot letolják és nem tudhatjuk mi lesz a vége. Kizártnak tartom hogy ez törvényes. Persze nálunk mindent megtehetnek egyesek, mivel őket védi az igazságszolgáltatás.
Top átlagáras vagy... sokan 5-6-700as árakkal vannak benne. Én ma is vettem, nagyon sokan benne vannak még. Én biztosan nem adom el ezeken a szinteken. Ráérek.
Ki tartja ? Őszintén ? De most komolyan. Én megmondom 262 átlagban vettem. De nem tudom elhinni hogy a héten kivegeznék. Itt ülök és nézek és nem tudom adjam e bukoval vagy most már megvárjam a végét ? Itt már rég nem a koronáról van szó sztem.
jo, en ezt a történetet lezartam, az ide fektetett penztől elkoszontem. nem adtam el, csak nyakaba basztam 100% écs-t, az ugy is divat mostansag. nem nezegethetem egesz nap, mert a gyerekeimet csak könnyebb lett volna ezzel felnevelni, de ha egeszsegileg ramegyek, akkor meg több a buko. A cél, hogy ezt az országot elhagyhassák, mert itt mindent szétlopnak, itt meg adozni sem érdemes, meg a szokásos értelmen tul is penzkidobas. mindenkinek jo egészséget, boldogulast, ujrakezdest kívánok, Egy sápadt kisbefektető.
NEW OPUS GLOBAL