Szegénynek rosszul kezdtem a beszélgetést, rögtön szidni kezdtem az egész vezetőséget és persze őt is. Majd picit megnyugodtam és rátértem a rádióriportra, ahol szegényt ismét leszidtam a sárga földig, hogy hogyan hazudhat ekkorát, hiszen az elmúlt 2 évben nem volt koronavírus. Majd áttértünk a gyorsjelentés témakörében, ahol szintén elég erős hangnemben ecsetelltem neki, hogy az elmúlt években nem kellett volna agyonra shortolni a sajât részvényüket más brókercégekkel, pl, Randommal karöltve. Mondtam neki, hogy inkább a kivezetés és csőd témakörében kellett volna nyilatkoznia, erre az a válasz volt, hogy nem is rossz ötlet. Szerinte nincs szó kivezetéséről, csődtől, ők azért dolgoznak, hogy fellendüljön ez a szarkupac. Nem tehetnek a korábbi vezetőik hibáiról. Új lapot nyitottak, az EON, TITÁSZ megvásárlásán dolgoznak keményen. Szerinte a vezetőség és Mészáros nem tehet az ârfolyamról, nem ők shortolják, semmi közük hozzá. Ők hosszú ideig akarnak a tőzsdén lenni, teljesen függetlenül attól, hogy milyen kormány van hatalmon. Hirtelen ennyi, kb 35 percig beszéltünk, az neki sem jó, hogy âllandóan ő van a középpontban. Rendszeresen olvassa a fórumot.
az mar nem lenyeges.Csak tudatta,hogy beszelt vele.Valasz nem lesz.Teljesen mindegy mit hazudozik Dako.Eleg ranezni az arfolyamra.Az beszedesebb.Kar zargatni azt a balfaszt.Egy kibaszott bab.Onallo gondolata sincsen.Megkapja legepelve a napi mondandojat.Ha mast mondana akkor kibasszak a picsaba.
Est reszvenyeskent nem igazan szeretem,ha az olyan nagyon okosok szidnak egy kis ceget amirol fogalmuk sincsen.Ajanlom figyelmedbe a Delta technologiest.Megnezheted a ceg vezeteset.Tele van nagykutyakkal.Akik mindannyian a szakmajuk kremjeben benne vannak.Biztos szar,mert te az allitottad.Tajekozodj maskor.Opus vezetese hozzajuk kepest balfaszok sajnos.
250 milka es 11% eses.Vicces forgalommal jatsszuk el a nagyhalalt.100-150 milkaval nullaba lehetne tenni ha a vezetoseg tenne a dolgat.Hasznalhatnak a majd 100 milliard kp-t eme nemes celra,mert veszhelyzet van.Szarok a tovabbi cegvasarlasokra.Itt van baj es itt es most kell segitseg.Utanna meg lesz ami lesz.A meglevo cegerteket sem tudjak normalisan kezelni,akkor meg miert akarnak meg tobb mindent vasarolni?Balfasz vezetoseg.Hogy verjem a dakom belejuk.
"Te szserencsetlen.Az est kurvara nem ures.Nezzmar utanna te nagyon okos.Delta technologies." . Jó, akkor nem üres, felőlem lehet mínuszos is, választhatsz. Egyébként tanulj a mi hibánkból: mi is elhittük a szép jövőt, láttuk a bepakolt vállalatokat, aztán szembesültünk a higítással, ÉCS-vel, és hogy mélyen érték alatt forog a papír. Az EST/Delta ér vajon részvényenként 83 Ft-ot? "Nagyokos" . Opus r. 185 41G r. 351,5 (Érdemes volt eltörölni a limitet? -~20%)
Jaja pont profilba illo?Ne vicceljel mar.Tegnap semmi para sem volt megis lenyomtak a fold ala az Opit.Valaki napok ota szorja kemenyen.Sajnos alap lehet megis,mert van neki boven.Vanguard?
NEW OPUS GLOBAL