Így van ezzel mindenki. ML jobban tenné, ha meghúzná magát, és nem pökhendi módon küldene el bárkit magától, hanem udvariasan kérné vagy utasítaná el. Tőzsdei karrierje egy független felügyelet esetén már rég véget ért volna.
Szekunder szégyenérzetem van attól, ahogy kinéznek a mi nemzethy milliárdosaink. Randa, táskás szemek, sörhas, és ott áll mellette a Vida is, ő is olyan dagadt, mint egy disznó. Ha már a király rájuk irat több százmilliárdot, kicsit illene adni magukra.Az még, hogy felvesz egy drága bőrkabátot, még ugyanolyan suttyó paraszt (nem földműves!) marad. De mindezt megbocsátaná nekik az ember, ha károsítanának meg több ezer magyar kisbefektetőt...
hvg.hu: Jó napot kívánok, elnézést a zavarásért, a HVG újságírója vagyok.Mészáros Lőrinc: Tudom.hvg.hu: Egy kérdést megenged? A Mátrai Erőmű kapcsán.M. L.: Nem engedek meg kérdést, mert én a Fehován vagyok, jó? Ne zavarjanak, legyenek szívesek. Nem vagyok közszereplő, úgyhogy ha lehet, akkor egy kicsit távolodjon el tőlem, jó?hvg.hu:A Mátrai Erőmű kapcsán…M. L.: De még egyszer, távolodjon el tőlem, jó? Azonnal távolodjon el!hvg.hu: Akkor nem lehet a vételárat esetleg?M. L.: Mondom, távolodjon már el tőlem! Hát kicsoda maga, hogy engem zaklat?hvg.hu: Én egy újságíró vagyok.M. L.: Én meg egy polgár vagyok, nem közszereplő, nagyon kérem, hogy fáradjon el.
NEW OPUS GLOBAL