Sem a topiknak, sem a cég tőzsdei jelenlétének semmi értelme a mi - kisbefektetők - szempontunkból tekintve. Földvári leírta, hogy miért jöttek a tőzsdére. Ez korrekt volt. Ha bejönne is nekik (amit kívánok) várhatóan mi nem profitálunk. Csak bluet érdemes venni a BÉTen, de leginkább azt sem! Másban kell gondolkodni!
nincs okunk a panaszra, ma egész nap az egyetlen 1db-os vétel 966Ft-ért képes volt 1.68%-os részvényárnövekedést előidézni, aminek következtében nem csak a napi, még a hetes gyertya is zöld lett !
Igazad van! Itt a szerencse fog dönteni. Hiába veszed a Nap részvényt akár legalacsonyabb pillanatnyi áron, amellett vastag bukóval szállhatsz ki a végén. A cég jelenleg kb. 950Ft/db részvény árra van a tőzsdén értékelve. Fejlődésükhöz tőke kellene, de az eddigi zártkörű részvény jegyzők vastag mínuszban vannak. Az áram termelés napelemek tekintetében csúcsidőn belüli átvételi ára mínuszos. A cég próbálkozása nem más, mint kísérlet. Akik úgy érzik beszoptak, azok már szabadulnának, akár veszteséggel is. Jelenleg ez látszik, hiába korrekt a főnök. Itt globális rálátásra van szükség! Ami velem azt mondatja, hogy egy további fillért se fektessek ebbe tovább, csak miután emelkedni látom az árfolyamot.
Sajnos nincs mit bejelenteni. A TS37 korlátára 3227,747 Ft volt 07.14-07.20 között. Az osztalék miatt a bázisárat és a korlátárat is módosították 07.20-án: https://www.ersteinvestment.hu/hu/certifikatok_turbo_certifikat_mukodes.html Az új korlátár 2871,9053 Ft lett. A MOL aznap 2880Ft-al nyitott, lényegében azonnal kiütve a certit.
sziasztok segítségeteket kérném hogy MNB melyik felületén tudom feljelenteni ezt a patkány Erste bankot mert amit művelnek az egyszerűen elképesztő! kiütötték a certimet,TS37, arra hivatkozva hogy leesett az osztalék ezért ők egyoldalúan kibasztak alóla m 3 Miklóst. abszolút nem értem hozzáállásukat mert amennyiben nem kezd esni az árfolyam akkor is ezt teszik semmilyen szerződéses keretet nem találok erre! köszönöm ha tudtok segíteni mindenképp írok a felügyeletnek! ezek a büdös férgek azt tesznek velünk lassan amit akarnak.
siman, mivel làtja h itt is csak romlik a penze es arrebb lep kettovel. en sajnálom h ebbe all a penzem ahelyett h vettem volt a meg tobb Mol-t 2700 korul. Meglenne a 350Ft osztim es meg nyeroben is ulnek. itt meg kemeny bukoban teljes jovokep nelkul.
Szerintem inkább jó akvizíciókra vagy frissített stratégiára lenne szükség. Véleményem szerint az sem szörnyű, ha transzparensen az a mondás hogy a jó akciókig diszkont kincstarjegyben van a pénz. Illetve ha esetleg valami - az értékkel, illetve célokkal összeegyeztethető új stratégia kerül meghatározásra. (Akár kisebbségi részesedés kiegyenlítő projektekben stb.)
Arról lehet szó, hogy az "információs dokumentum" megléte, illetve jóváhagyása szükséges, de nem elégséges feltétele az új részvények bejegyzésének. Az, hogy a Nap jelenleg xtend vagy standard kategória, ebből a szempontból nem lényeges. Most elfogadták az információs dokumentumot, később pedig bevezetik a legutóbb lejegyzett részvényeket is. Én ezt gondolom.
Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess! Mekkora bukóban ülsz? Én - hála az utóbbi időben történt 940-es vételeimnek - egyenlőre kezdek egyenesbe jönni. (Persze nem a troll eltüntető appok letöltésével terhelem a memóriám.)
Ja, erről jut eszembe, a trollokat az AdBblock Plus-on belül a saját szűrőlista alatt tudjátok hatékonyan kiszűrni: portfolio.hu#?#div.comment:-abp-has(a.username:-abp-contains(TROLL))
A TROLL helyére beírod a felhasználónevét, és meg se jelennek a hozzászólásai. Ilyen egyszerű.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf