Februártól 3 hónapig az 5-ös mélységű ajánlati könyvek áráért fizethet elő 10-es mélységű ajánlati könyvekre!* Az akció időtartama alatt új és régi real-time megrendelők egyaránt 10-es mélységben láthatják az ajánlati könyveket a Pro alkalmazásban.
Részletek
További információkért keressen minket ügyfélszolgálatunkon
a 06 1 235 5151 telefonszámon, vagy írjon nekünk az erstebroker@erstebroker.hu címre.
Az adósság az már nem új-keletű, már a válság előtt is bőven volt, mivel "hitel" gazdaság, a lufi az eddig is érett, de most nem erről van szó, hanem a soha nem látott magasságokról, ráérünk akkor beszélni róla mikor kipukkad majd egyszer.
Egyelőre most a hazai piac teljesítménye elkeserítő, ami tény!
Ott nincs válság igaz, viszont nagy lufi annál inkàbb. Szerinted reális, hogy Usa adósságàt állandóan tolják felfelé és ezt mindenki jó szemmel nèzi?
Egyszer majd elpattan az idege japánnak és kínának. Akkor lesz Amerikàban szertefuss...:-)
Én most a partvonalon kivűről beszélek,
Nagyon gondolkozom egy beszállón mert ha jön egy jó hir nagyot ugorhat,és lemaradok mint az Egis,meg a Ricsi sztorirol.
Nem mondom,hogy nem mehet le de fölfelé nagyobb potenciált látok.
Magánvéleményem ez
Te most médiáról beszélsz???Érdekesen közelíted meg, miért szerinted még válság van hol???Usából indult ki az indexek soha nem látott csúcsokon vannak, szerinted válság van?
Most nagyon tolja az eladó itt 600 alatt, tényleg letörésgyanús lett ez most..
Törölt felhasználó2014. 02. 13. 10:23
Ki mondta, hogy már nincs válság? M1, M2, M3, Rtl Club, Duna vagy hasonló csatornák? ............ A múltkori válság is kb. '29-től '45-ig tartott. Akkor "picit" másképp oldották meg.
Én se várom 8,9k-ra,azért írtam a 11,3k-t hígításra,de addig se biztos hogy lemegy,
nehéz megmondani,hogy mikor fordul,és mennyinél,az is lehet ma,lehet 3 hónap múlva.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.