Ne aggódj dél felől jön a gáz! És már megint dúrnak valami ... lehet bővítik ami tavaly vagy tavaly előtt elkészült ... És Mindenki tudta hogy ma leáll az Ukrán szállítás ...
Napközis Marci mondta tegnap hogy alacsonyak a kormány adóbevételei!Nekem kicsit összerándult a segglukam mikor hallottam,mert egy lépéssel próbáltam előre gondolkozni,na mondom ezt szívtam megint,vagy a MOL,vagy más,vagy itt is,ott is meg leszek megint sarcolva az biztos!Lehet a repülőrajt után mélyrepülés jön majd?Azt nem mondták hogy szárnyalni is fogunk,csak a repülőrajtot!
Gáz van!Pontosabban nincs gáz Ukrajna felől,azért van gáz!De nem baj max felugrik a gázszámla összege mindenkinek majd,aki meg nem tudja kicsengetni,vesz fel hitelt a bankba,azért van!Ha meg nem kap,akkor felhúz egy kabátot azt kész!mi is kabátba meg sapkába aludtunk a honvédségnél annó,azt itt vagyok!-20ak nincsenek is már,-4be meg aki nem fűt,10fok körül van bent a házba a hőmérséklet,azt sapkában meg jéger alsó,kabátokban át lehet vészelni!Nálunk vannak a városba ingyen kabátok,ki van akasztva 50db,akinek nincs pénze,este a sötétben nagy sunyin odamegy,azt van kabát,nem fog megfagyni!Jó lesz a 2025,nem kell beszarni!
holnap az év utolsó kereskedési napja....az alapok meghúzhatnák egy kicsit....nem mutat jól sehol sem még csak egy kis mínusz sem...szóval bármi lehetséges...
Mondom mi a szitu:én 23-ba jóllaktam itt, 24be nem, 25be vagy jóllakok vagy tiplizek,e közül a 2 lehetőség közül lesz az egyik,annyi már biztos!Nem jótékonysági intézmény vagyok,meg magyar családokat,kormányt segitő befektető,én egy ilyen saját családomat meg magamat szponzoráló szabad csapat vagyok,aki pénz keresni van itt!E szerint fogok eljárni!Ha nem onnan fog fújni a szél ahonnan várom,akkor énekelem:Fogom a kalapom és elmegyek,csalfa Molcsi isten veled!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.