Jaja, egy fhb-s menet nekünk is kellene már...tavaly szeptember körül 300-nál járt, most meg lassan 900...hisz mindenki tudja, csodák már pedig igenis vannak...
Szerintem se fog esni.
Nincs már eladó, amit betesz az az egy, azt megveszik.
1500db-van 13740-ig, az semmi.
Csak egyenlőre nem akar megindúlni, mint most az mtel,oti,fhb-ről ne is beszéljünk.
csákány
Ui. én az utólsó zsét is belenyomtam tegnap.
a múltkor 14170-en adtam hóvégén, és most 13600-on vettem vissza pár százat.
Pontosan. Viszont van másik verzió, a felminősítés. Akkor visszajön egy csomó alap venni, akkor is fel az égbe. Nincs minden veszve. Ehhez annyi kell hogy a külföldnek tetsző legyen amit itt művelnek megint 4 évig. Tudjuk, nehéz lesz...
Na ez az amire várunk. Viagrát neki dupla adagot. Akkor azért csak átcsoportosítanék a projektpénzből.
Addíg meg színész úr. Hogy is hívták az öreget? Shortos Gyula? :D
De ha egyszer ez az öregember rátalál a viagrára :-)
Törölt felhasználó2014. 02. 14. 08:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mit? A shortot? :)
Nagyon kíváncsi leszek a választáskori reakcióra. Addíg még sajnos ilyen erőtlenséget jósolok. Ha volna még fölös befektetnivalóm így házépítés mellett, HOSSZÚTÁVRA, az általad említett szinten bevásárolnék azért... :)
Ez a MOL már egy ideje csak olyan, mint egy öregedő férfiember.
Próbálkozik, próbálkozik néha, de nem megy neki.
Lankadt f@szú fostalicska.
De a shortnak megfelelő. Az az érzésem, hamarabb lesz 11k, mint mondjuk 17k. :(
- Igen a médiáról.
Válság van még igen pl. Mo.-on. Itt nem működik semmi. Nincs ipar, nincs mezőgazdaság csak csekély, de kereskedelem az van, hozzuk be az ócska kaját, ruhát, és pénzelcseszésre buzdító kütyüket. 23 éve mindenki csak a nadrágszíját húzza. Átlag fizu 80.000, átlag rezsi 120.000. Nincs beruházás, csak a csókosoknak, nekik viszont 30X nyereséggel, mint a bekerülés, legyen az bármi, stadion építés vagy egyéb.
- Usa pl. ránk (és másokra is) tolta a a saját pénznyomdája miatti, fellufiztatott ga/ízdasági mocskát. Itt érezhető is a válság, ott lehet, hogy nem, nem tudom.
- A kormány rendkívül következetes és okos lépéseiről már ne is beszéljünk. Rajtam kívül még másoknak is biztos nagyon tetszik és jutalmazzák is:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.