Na megjöttek az agytrösztök!! Annyira, de annyira szánalmas!! Ha nagyon muszáj lesz azért vissza tudom keresni a régi dolgokat!! Én mint Uta & Navajo leszármazott még erre is képes vagyok!!
A MOL havi gyertya megint fekete lett három fekete havi varjú. Bocs hogy nem az OTP-ről írok! Pomperj "elemző mester" nek. Nem semmi amit csinál ) Topicot nem írjátok át?
És hányszor adja-veszi ezt a rv mennyiséget a héten? :) Te sem gondolod komolyan! Más persze a helyzet, ha certire érted. Ott még arra is van esély, hogy a költség megtérül! Mivel nincs nagy forgalom, nem a nagyok játszanak, azzal egyetértek. A manipulálás azonban certikkel történik. Ez a véleményem.
Siralmas, hogy ebbe kell bízni, hogy hátha izrael megkúpolja rendesen mostmár iránt, az olajos infrával kezdve. De valszeg megint csak a duma, nem fog itt semmi lenni...
Ne magadból indulj ki. Egyébként a rágalmazást büntetik. Ha volna időm az ilyenekre mint te, és nem évekbe telne, hanem pár hónap alatt lezavarnák, ott végeznéd ahova való vagy.
A moderátor indoklása: nem kell egyetlen részvényt sem tulajdonolnod, nyugodtan hozzászólhatsz. nem kell egy részvényről jó véleménnyel lenned, nyugodtan hozzászólhatsz.
de ha nem fejezed be az öncélú, tartalmatlan trollkodást, akkor kitiltunk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.