75 USD felett van a Brent. Az éves átlagár továbbra is valahol 80 USD körül, ahogy tavaly is. Adók csökkentek tavalyhoz képest. A szolgáltatások, MOHU, vegyipar pedig plusszokat hozhat. H1 plusszos is lett. Kíváncsian várom a q3-as jelentést, már csak néhány nap.
Olvasd el még egyszer, mit mire reagálva írtam! Szerintem sok magánszemély van (több mint ezer, ami még nem is tűnik elrugaszkodottnak ismerve csak a 100 leggazdagabb magyar vagyonát), akiknek van akkora pakkjuk, mint simonzolinak. Ha egy nap csak ketten közülük véletlenül úgy döntenek, hogy eladják azt, vagy éppen annyiért vesznek, már borul a papír piaca. 400 milliós napi forgalmaknál 80 millióval érdemben lehet hatni az árfolyamra. Ennyit állítottam csak. Nem volt itt szó oda-vissza vásárolgatásról. Egyébként szolgáltatótól függően már egy 100 forintos árfolyamváltozást is le lehet kereskedni költséghatékonyan, pozíciómérettől függően.
Na megjöttek az agytrösztök!! Annyira, de annyira szánalmas!! Ha nagyon muszáj lesz azért vissza tudom keresni a régi dolgokat!! Én mint Uta & Navajo leszármazott még erre is képes vagyok!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.