MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
"Bayer ugyanazt gondolja amit róla gondolnak!" . Hát pont nem. Én nem akarom, hogy Bayer elhaggya az országot, sőt, bele sem rúgnék, ha elhagyná. Viszont szivesen látnám bíróság előtt a leírt gyűlöletkeltő véleményéért. Nem csak a legutóbbiért...
Szövegkörnyezetből kiemelt, amit idemásoltál! Kifejtenéd, honnan maradt meg ez az egy mondat? Így nem lehet vitatkozni, ha már idézgetsz! Vélemény nélkül pláne!
Te most azt állítod, hogy amikor a kúrmány a "Soros tervet" emlegeti, Soros idézeteket mantráznak a fityeszesek, akkor Soros Györgyöt, a migrációt népszerűsítik? (ami ellen "harcolnak") Vagy, amikor az "öszödi beszédet" idézgetik a mai napig, akkor Gyurcsányt népszerűsítik? Hát, nálad komoly baj van...
"Ha viszont valaki ellenem keltene gyűlöletet, akkor egyszerűen elküldeném a jó francba, de biztosan nem hirdetném még időkön át. :)" Ez te vagy, de nem én. Érted?
Állj! Én nem fogom megmondani, hogy mit csinálj. Még abban a formában sem, hogy "azt szeretném..." Egyszerűen élteted. Én is éltetem azt, akit beidézek. Hiszen felhozom és leírom, hogy például ebben a dologban maximálisan egyetértek vele.
Ha viszont valaki ellenem keltene gyűlöletet, akkor egyszerűen elküldeném a jó francba, de biztosan nem hirdetném még időkön át. :)
Már leírtam, hogy miért szóltam hozzá. Maga a tartalom nem érdekelt, viszont az, hogy még mindig vannak akik ezt népszerűsítik, az érdekes. Remélem nem állítod, hogyha idzéel valakit, akkor azt nem népszerűsíted? :)
Mivel tudod bizonyítani a saját állításod kivételével? Árnyékkormány és nem kormányzati szervek bukott tudósait idézgetni még nem jelent semmit! Vágod a fát magad alatt, de egyre magasabban vagy ahhoz, hogy még nagyobb bukásba (esésbe) kormányozzad azt aki neked szeretne hinni!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.