MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Senkinek sem adtam még mínuszt itt a Portfolion, amióta itt vagyok, máshol pedig nem vagyok. Néha szoktam pluszt adni. Vannak értelmes vélemények is szerintem és azokat díjazom. Furcsa nem? A vélemények érdekelnek és nem az értékelések. EZ van. :)
"Én is éltetem azt, akit beidézek. Hiszen felhozom és leírom, hogy például ebben a dologban maximálisan egyetértek vele. " .. Akkor ne idézgess olyan idézeteket, amivel nem értesz egyet.
"A kormány nem ért egyet Gyuri bácsi migrációs ténykedésével" . Akkor miért reklámozza? :) . "Gyuri bácsi pedig nem ért egyet a magyar kormány migránspolitikájával " . Gyuri bácsi egy büdös szót nem szólt a magyar kúrmány migráspolitikájával szemben. Vagy tudsz tőle idézni észrevételt, kritikát? Ami konkrétam a magyar kúrmánynak szólt? . És egy kérdés: szerinted nem kellene Bayert felelősségre vonni?
Az EU-s vezetők nyilatkozatait szoktam olvasni, de nyilván lereagálom, ha valaki beidéz a muszlim invázióval kapcsolatos véleményeket. Idézni nagyon ritkán idézek. Ha valaki odafigyel, akkor úgyis tudja miről van szó, hiszen a "bábuk" nyilatkozatai mutatják az irányt. Alapból pedig a választásokban bízom, ahol a "bábu"-kat választják. :)
Más értelme nincs. Sőt ennek a hülye gyűlöletkeltésnek sincs. Semmilyen formában. Se aki állítja, sem pedig aki reklámozza, lótúrót ér el vele. Inkább visszázs helyzetet teremt. Ezért gondolom, hogy Fidesz fanok csinálják és egy-két szerencsétlen, akinek semmiről sincs egyébként értelmes véleménye. :)
Dehogy nem volt. Az EB hozott róla itéletet. Tény. Ma pedig azt állítom, hogy még mindig lehet sajnos. Remélem jövő tavasszal megbukik az egész káosz. :)
Kellene indítani egy óriásplakát kampányt, a lakosság informálására, hogy a sorosísta brüsszeliták jóvoltából, az érkezők száma tavalyhoz képest 80 százalékkal csökkent.
Oupsz. A kormány nem ért egyet Gyuri bácsi migrációs ténykedésével és ezt be is vállalja. Gyuri bácsi pedig nem ért egyet a magyar kormány migránspolitikájával és ezt be is vállalja. Én a magyar kormánnyal értek egyet ebben és be is vállalom. Te melyikkel értesz egyet? Nem érdekel semmiféle gyűlölködés. Írj egy határozott véleményt! Engem az érdekel. :)
A hülyeségek amik megtörténtek azokat fejben kell tartani és nem mantrázni, mert igen, csak reklámozod. Ez van.
Én pl. szeretném látni jó sok óriásplakáton ezt az idézetet (narancs háttérrel): . „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!” . Természetesen forrásmegjelöléssel, hogy az a 2.8 millió szavazó is elgondolkodjon/tisztába kerüljön azzal, hogy mi a fityesz/orbán véleménye a "magyarokról".
"Viszont most hogy jobban belegondolok, ha a Fidesz malmára hajtod a vizet, akkor van értelme. :)" -- Te is idézhetnéd egy párszor bayert, hogy minél több vizet hajts a fidesz malmára. :))
Milyen "véleményt" írtam, ami gyűlöletkeltő? Mindössze megkérdeztem Pampát (akit ugye védeni szoktál), hogy mi a véleménye a Bayer idézetről? Persze - szokás szerint - nem válaszolt...
Na Bayer sem gondolkodik másként! Hidd el, ha elolvassa amit most írtál, ugyanazt gondolja, amit te is gondoltál. Te is leírtad, de nem ott ahol a Bayer le meri írni!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.