MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Valahogyan ki kell húzni az EP választásig, azután minden visszaáll az eredeti menetrendre.... Kicsiben már láthattuk a német választás előtt ugyanezt! Akkor Merkel már "orbáni" szintet ért el "szóban" Németország migránsoktól történő megvédésében..... . Lezajlott a választás..... láss csodát....már a családegyesítés is újra napirendre került...... . kb. ezt várom az EP választásnál is! :(
Akkor erről neked nincsen SAJÁT véleményed, esetleg nem akarod elmondani? Mert én a te véleményedre kérdeztem rá, és azt miért az USA-tól kérdezném? . Miért kell az ENSZ-nek ilyen egyezmény ÖNKÉNTES alapon kidolgoznia? Idáig a tagállamai nem fogadtak be MIGRÁNSOKAT? Mi új elem jelenik meg ebben a szövegben? Amennyiben egy ENSZ tagállam aláírja ezt a készülő, nem KÖTELEZŐ érvényű keretmegállapodást ETIKUS lenne nem betartani a benn lévőket? . Kapásból pár kérdés amiről érdekelne a SAJÁT véleményed.
Ez történik már régóta. Menedzselik. A baj az, hogy közben már olyan tagállamokkal akarják menedzseltetni, akik köszönik szépen, nem kérnek belőle. Gyuri bácsi ad hitelt rá, szívesen beszállna a menedzselésbe. :)
Nem nekem kell magyarázatot adni, azt gondolom.viszont igencsak jogosan kérem számon a külügyminiszterünkön a hazudozásait. Aki pedig ezt védi, az egy romlott országért dolgozik.
Az viszont explicite benne van, hogy a saját migrációs politikáját minden országnak szuverén joga kialakítani." . Ez most is így van. Akkor mi az a új tartalom ami indokolttá teszi a megalkotását?
Elolvastam a tervezetet. Nincs benne, hogy alapjoggá teszik a migrációt. Az viszont explicite benne van, hogy a saját migrációs politikáját minden országnak szuverén joga kialakítani. Az ez kvázi csak egy ajánlás, best practice. Arról, hogy Szíjjártó hazudott, saját magam győződtem meg úgy, hogy elolvastam, amiről állítást fogalmazott meg.
Azért felettébb érdekes, hogy neked mi a hazugság! Képes vagy lehazudtolni egy politikust ugyanazért, amivel egy másikat meg az egekbe emeled! Tudod a kettős mérce az ami mindent felülír az ilyen "véleményekben"! Előbb tanulj meg válaszolni a neked feltett és akár nem tetsző kérdésekre, hogy aztán válaszolni lehessen az általad fontosnak tartott már kétszer is megválaszolt kérdésedre!
USA más indokkal lépett, nem állított hazugságot a dokumentumról. Ha a kormánynak fontos a migráció, ne hazudozzon róla. Ha meg neked is fontos akkor legalább olvass utána épp annak, amiről éppen kérdéseket teszel fel.
Szíjjártó az állította, hogy ez az egyezmény tartalmazza, hogy EMBERI alapjoggá teszi a migráláshoz való jogot. Amennyiben ez nem szerepel benne akkor mi értelme egyáltalán ezzel foglalkozni? Miben tartalmaz akkor újat? . pl. erre sem tudott még senki sem magyarázatot adni.....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.