MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Ez a választás egész olyan mikor egymásra rájelentkeznek("EGGYÉ VÁLNAK") a PÁRTOK,OLYAN UTÁNLOCSOLÁS SZEREPET VETTEK ÁT!! Egyet mondjuk már jó? (Legalább erre a kis ídőre) ÚGY,ÚGY NEKEM IS EZ JÖN BE!! (Nézzen O.V. a tükörbe?!! :::))))))))))))))) Órákat lehetne beszélni aztán (LERÖGZÍTVE SEMMI) ::))))))))))))))))
Hát Ti nem mentek át irónikusan se "gilisztába" Nem is térképezitek fel az Nevezhetem Összefogásnak!! Összeborulás Marketing módra.. HISZÜNK MI MINDENBE Legfőképp abba Orbinak mennie KELL!! Mi oda nem adózunk 100X megírtátok! ::)))
Na Te rajtad is nevettem mintha beporoznál.. JÓ NAPOT SCOK...::))))))))))))))))))))))) Nem volnátok minden elhullna/kihalna Dobban a szívem tőletek...:::))
Jaj szösszenet volt Most én is a magamét mondom elnézést..:::))) -persze azt vártam Tőletek JÓL VAN EZ A "LÁTVÁNYOS" MEGINDULÁSOTOK/ÖSSZEBORÚLÁSOTOK ÖSSZEÁLLÍTVA!! Vagy csak olyan ez ragadjuk meg és vigyétek!! ::))) IEEA-ba már bele fájdult a fejem..:::)) ja mennem kénne cigiért..
Miért ne betegezhetném le azt aki nyilvánvalóan nem egészséges? A kitörő vélhetőleg kitérő. Hol volt a válaszom kitérő, hüpi? Összekeversz pampával vagy mi van.
Nevezhetem Karácsinyi támogatóit "örökös" jobban mondva "tőle megöröklendő pártoknak"!! -képviselő helyek arányaiban nem helyesen vannak FELÁLLÍTVA.. ez kódolt búkás.. ehhez se kel nagy logika!! Gyurcsányi elviszi 3/4 a képviselő helyeknet, akkor milyen együttműködés ez!! -na nézzük mit szóltok hozzá.. ne mondjátok én lázítok..:::)))
Te beteg vagy. Azért pörögsz egy halott ötleten, mert ha működne mégis akkor nehezebb lenne az amerikaiaknak (meg kanadaiaknak, angoloknak ausztráloknak stb) a kommunikációja? Meg persze mindenki másnak, mert kb már mindenki az angolt használja, de ki nem szarja le ha kicsit szopnak közben az amerikaiak is. Hát apám, nagyon erősen gratulálok.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.