MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Törökökről..Ba&&&nak azok a rájuk lőcsölt 3.5 milló Migránsra, már most sem zárják ki Tőlük mehetnek amerre látnak! Jó,de egészen más egy kisöprés!! Nem is értem én ezt. Idegen emberekért pénzt ad az Eu (ismeretlenül,no meg előre) Ember ésszel fel nem fogja.. ~2020-ban Előre kölségveteést megterveztek/megszvaztak, nem keveset erre a céla! Azé szeretnék tágulna a kör!!
Hogy mennyi idő kell? Semennyi. Be sem kell jelenteni. AZ első pár ezer ember amikor ismét partot ér Törökországban vagy Líbiában, már el is tudja mondani, hogy reménytelen. :)
Végül is igaz ezek a Kurdok Sziria területén vannak! Tanuljuk meg minden az olajért megy,ez meg a másik! Donáld T. kijelentése nem érdekli,sokszor nem tudom nem -e improvizál De már ez nagy polítika..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.