MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
A FIDESZ sem egy párt és egy oldal........ azt csak az ellenzék "akasztja" rá! A jelenlegi kormánykoalíció nagyon összetett. Ezért képes közel 50% körüli támogatottságot elérni.
Igen! Erről írtam akkor. Az sem lett volna kifogás, hogy az országos lista állításhoz kell az induló a körzetben. Lenne rá megoldás, hogy minden rendben legyen azzal is.
Én már tavaly is a csendes együttműködést vártam volna el, nem a hivatalos szövetséget. Ahol az én emberem gyenge, ott nem indítom el. És ezt minden pártnak önkén kellett volna megtennie.
Valami itt nem stimmel, ugyanis a Jobbik jobboldali. Ha meg baloldaliak támogatását szeretné maga mögött tudni, akkor ne állítson olyan jelöltet, akinek rasszista kijelentései voltak a múltban.
"A Momentum és a DK verheti szét az ellenzéki összefogást EGYRE TÖBBSZÖR VETIK BE A NÁCIKÁRTYÁT A JOBBIK ELLEN AZ EGYEZKEDÉSEK SORÁN Baranyai Gábor Annak ellenére, hogy Karácsony Gergely már kétszer bejelentette a fővárosi teljes ellenzéki összefogást az őszi önkormányzati választásokra, egyre több kerületben mennek egymásnak a régi és az új baloldal pártjai. A nagyvárosokban is hasonló a helyzet, ugyanis a „szövetségesek” között Budapesten és vidéken is az egyik legfőbb vita a Jobbik körül zajlik."
Ők egy pártokra szétterítet választást szabadalmaztak volna!! jó hát jóval könnyebb változatban!!::)))Ehhez a képviselő számhoz még 2-t párt is sok nem még 6-at.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.