MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
KOMOLYAN MEG AZ VEHETŐ, AKI NEM KÉTSZÍNŰ.. -Ilyen hülyeséget megidelizálnak majd én ítt(helyből) megszavazom a funciókat KI LEGYEN AZ EURÓPAI TANÁCS ELNÖKE(Na arra én várhatok!! ::))
"-nem vette el a FIDESZ,A MEGÁLLAPÍTÁS ALAPBÓL ROSSZ VOLT MÉRT NEM LÁTOD BE!!" . A nyugdíjat nem a bérből befizetett járulékból adják?Akkor miért hibás az átlagbér növekedésével párhuzamosan nő az átlagnyugdíj is? . "Amit még régen kidolgoztak törvénybe tettek (nyugdíj ídőpont kitolásával egyetembe! 2009 érvénybe lépett!!" . Nem, ez 2013-es Fidesz döntés volt. Házi feladat: Számold ki mennyivel lenne több a nyugdíj, ha nem változtatják meg.
miért lenne kommunista? ahogyan nem FIDESZ-es! padig az apja az volt. . ő egy új párt vezetője aki azt nyilatkozta, hogy sohasem állnak össze olyannal aki már egyszer...... kényszerítette valaki, hogy azt nyilatkozza? mégis összeálltak..... . na látod ez a lényeg és nem az, hogy a nagypaija MSZMP főkáder volt!
-nem vette el a FIDESZ,A MEGÁLLAPÍTÁS ALAPBÓL ROSSZ VOLT MÉRT NEM LÁTOD BE!! *** Mihályi Tamás az is tolt be mindenkit MNYP (Minek az Állami nyugdíj) *** Amit még régen kidolgoztak törvénybe tettek (nyugdíj ídőpont kitolásával egyetembe! 2009 érvénybe lépett!! ÉRDEMBEN NAGYON CSERBEHAGYTÁK A RÉGIEKET!! így lehetett!! -na,de hagyjuk nem vagyok tanácsadó Balra elfogultnak mondhatom én KICSESZTEK VELÜK!!
Átlátszó az egész ellenzék jaj minek az a KÖTELEZŐ megállapodás holvan már "ESKÜSZÜNK" abból se lett semmi!! "Mellém ne állj már""!! (Ellenben képviselő kijelölés na az megyen 1000-rel) -laza az egész brancs!! Úgy van az,hogy egymáshoz húzódnak,egy kupacba AZTÁN ARÁNYOSíTUNK a semmire!!!
"és te tudsz olyat bemásolni amiben a kormány arról nyilatkozik, hogy Soros azért került a plakátra mert zsidó származású?" . Ne röhögtesd már ki magad! :) Rengeteg fideszes nyilatkozat van, ahol meg van említve, hogy Soros zsidó. Nem beszélve béjegzsóti pártpropagandista esszéiről. :)
"Na most sok évük rá!! (innen várnának diszkrinatív nyugdíjemelést,lemaradásuk kompenzálását,korrigálását)" . A nyugdíjemelést a Fidesz vette el, amióta csak az inflációt veszi figyelembe (2011), az átlagbér változást pedig nem.
Na most sok évük ment rá!!! 10 év múlva se lessz 150 ez a nyugd. azé lett sürgős ALÁÍRÁSOKAT ADNI!! Mégis csak furcsa nem ott reklamálnak akitől kapták/megállípították a nyugdíjukat..Magyarul nyugdíj megállapításon úgy korrigáltak(MszP) RÉGIEKET ÁTLÉPTÉK!! na ezt se merik szemükre vetni!!! -ne félj csak kiszimatoltam, merre meddig!! Jó része ennek/ezeknek elfogult szocik írtak alá!! Jó hát mi a frankó nem mondják!! bocs. itt a baj!!!
De ezt máskép értelmezve/megnevezve NEM BÍZNAK AZ ELLENZÉKIEK MAGUKBAN/egymásban (kvázi nincs szavatolva köztük az IRÁNYEL) ÉREMNEK KÉT OLDALA VAN.. HIdd el nekem az emberek belefáradtak az ELLENZÉK MEGOSZTÓ POLÍTIKÁJÁBA.. Láttam a 3 aláírás gyűjtést régi, régi nyugdíjasok írtak alá!! velük a szocik csúnyán KITOLTAK/kicsesztek (elég régóta datálódik ez vissza!!!!) Na most sok évük rá!! (innen várnának diszkrinatív nyugdíjemelést,lemaradásuk kompenzálását,korrigálását) -monhatnám úgy is aki elvette most azok visszaadnák!!!
és te tudsz olyat bemásolni amiben a kormány arról nyilatkozik, hogy Soros azért került a plakátra mert zsidó származású? mert ők a bevándorlás támogatása miatt tették ki! nem a származása miatt!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.