MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Kollektív öntudat..:::))) nincs meg!!! kivül még,még csak,DE GYAKORLATBA?! -az rejtéj!! Nem látok garanciát még a hozzáállásba sem!! Egység ott(OTT LENNE) van EGYENLŐ FELEKNÉL!!
Persze olv. ahol gyengék(helyileg) ott nem kell inditani senkit! -áhh ** -pont ilyen helyek felhúzására jó az én elméletem osztjúk fel, induljunk egyenlő indulási számmal!! -na és abból szűröm le a győztes!! Statisztika viszaköszön.. na ebből lelehet szűrni KINEK ÁLL A ZÁSZLÓ!! egyszerű mint a ""pofon Azé mégis fúrcsa egyből 3X-ára nyújtom ki a kezem,másik meg vagy ott van vagy nics!! Nem olyan ez mint az Ogy. választás!! Induló képviselők számát illetően egyből minnél nagyobb területet fedjenek le!! (ez nem fer) -szóval ez nem ""normális!! Ebbe nincs meg a kölcsönös viszonossági alap!! -Testvériségről meg tényleg messze van! Szóval ezt(elméletet) nem látják be addig a benne lévőket nem motiválja semmi!! jó hát ott vagyunk mi Elfordul már el is felejt, hátba döf,tudod ki megy neked szavazni Te minden helyet magadnak AKARSZ!! ** Remélem értitek többször nem írom le!!! Magyarul ez az igazi szabad vonal Pártokra szétbontva képviselők számát EGYENLŐ ARÁNYBA..Na ez a demokratikus START. -a DK se egy giga párt,lehetne nagyvonalubb! -amúgy erős nem enged---> magával tol ki,na meg a többiekkel is!!!
Pampa tudják ők, hogy nem lehetnek antiszemiták, mert csak ők azok akik antiszemitázhatnak. Nekik ez kiváltság. Elvetted a kenyerüket, amikor felhívtad rá a figyelmüket.
SS-nek..... miért is? :)))) . mert ezt még nem tudták elmagyarázni! Konkrétem a DK és a MOMENTUM az antiszemita és rasszista párt. ezt bebizonyították amikor roma és zsidó ember megválasztása ellen kampányoltak.... . magyarázhatják, hogy nem az etnikum és a vallás, származás miatt.... . vagy igen, vagy nem. majd én eldöntöm hogy szerintem miért!
A jobbikot azért vehették be a játékba, hogy talán az ellene való kiállás majd összekovácsolj a szétszórt, egymással rivalizáló szektákat az ellenzékben. A DK egyeduralmat akar megvalósítani az ifjúsági szervezetét (momentum) is felhasználva.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.