MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Inkább azzal foglalkoznál, hogy kiknek kellet válaszolnia!! Azoknak is 25 ezer hozzászólása van! Miért legyen kizárva a nekik adott válaszokból? Tudsz erre magyarázatot?
Ki az a bátor ember, aki Orbán Viktorra is utalhat, de semmilyen tárgyi bizonyítékot nem tud mellé tenni? Hány Óceán választ el bennünket az ilyen ráutalós emberektől? Mi az a korrupciót beismerő vallomásban? - Abban a vallomásban még a korrupció szava sincs megjelölve!!!!! Honnan veszi kigyelmed, hacsak nem ismétli a HVG "jelentését", amelyben már természetesen korrupcióról fecsegnek!! Féknyúzó kisiparosok azok, akiknek e figyelme szegregáltan szelektált!!!
áááh csak gondoltam beszállnék én is. nem lehet annyira nehéz a paneleket megkapjátok központilag csak ki kell színezni. 25 ezer hozzászólásod van itt, kb mind hasonló témában. az már azért jó kis mellékes lehet.
miért kapnék? . de ha szóba hoztad...... határozz meg egy szorzót és az ezért kapott jövedelmemet megszorozzuk azzal cserébe te átutalod az egy évi fizetésedet. cserélünk éves jövedelmet! . Áll az alku?
Október 13-ra tűzte ki az önkormányzati választásokat Áder János
államfő. Az erről szóló nyilatkozatot pénteken tették közzé a
Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján
Ahogyan követem 2015-től az eseményeket, minden abba az irányba mutat, hogy ez PÉNZKÖLTÉSRŐL szól! . kb. olyan mint az USA háborúzása..... nincsen bizottság aki megállapítja a " felhasznált" hadianyag valódi mértékét..... . ahogyan a migrációra fordított pénz felhasználása is nehezen ellenőrizhető. . feneketlen zsák.....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.