MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
"Bialystok városában először tartottak melegek felvonulást, amelyen mintegy félezren vettek részt erős rendőri fedezet kíséretében. A menetnek megpróbálta útját állni fiatal férfiak egy csoportja, és szóban gyalázta annak résztvevőit, majd palackokkal kezdte dobálni a rendőröket. Utóbbiak könnygázt vetettek be, és több rendbontót őrizetbe vettek. A rendőrség közlése szerint egyikük azért került rács mögé, mert kicsavart egy szivárványos zászlót egy felvonuló kezéből." . A pedofilok mikor fognak vonulni?
"Az elosztási kvóta a bevándorlók számára bátorítás, meghívás. Salvini életeket ment, hiszen az a cél, hogy egyre kevesebben induljanak el a tengeren Európába. Ráadásul segít a már itt élő, legális, integrálódott migránsoknak, hiszen az illegálisok konkurenciát jelentenek számukra a munkaerőpiacon, hiszen nem adóznak, nem legálisan vannak jelen. Sajnálatos, hogy Von der Leyen egy szíriai fiú történetét idézte fel a vitában, mivel mi Olaszországban egyetlen szíriait se látunk, csak afrikaiakat, akik nem háborúk elől menekülnek." . . 2015-től mi is ezt mondjuk!
Bejelentés: Berki Krisztián indul a főpolgármesterségért A korábbi labdarúgó, médiaszemélyiség elindul a főpolgármester-választáson – jelentette be a Facebookra feltöltött videójában.Berki Krisztián azt írja: Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam. Hanem az, hogy Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége." . . :)))))
A jelentéstevő“ börtönszerű körülményekkel” találkozott a tranzitzónában. " . a börtönöket mennyi oldalról határolja kerítés? a zónát mennyi oldalon határolja kerítés?
Erős kritikát fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben az ENSZ Magyarországra látogató különleges jelentéstevője. Felipe González Morales elitélte a magyar kormány gyűlöletkeltő propagandáját, alaptalannak nevezte a folyamatosan meghosszabbított migrációs válsághelyzetet, továbbá rámutatott a kormány kétarcúságára: miközben alap nélkül összemossák a migrációt és a terrorizmust, a magyar kormány nagy tömegben fogad be migránsokat, hogy feltöltsék az elvándorló magyarok után maradt munkahelyeket.Az ENSZ migránsok emberi jogaival foglalkozó jelentéstevője egyhetes útja alatt találkozott a kormány képviselőivel, szakemberekkel és a területen dolgozó civil szervezetekkel. Beengedték a tranzit zónákba is, ahonnan megrázó információkkal tért vissza.Nincs válsághelyzet, de mégis van. „A jelenleg érvényes időszak közelgő lejáratát tekintve határozottan ajánlom Magyarországnak, hogy értékelje újra a jelenlegi tényleges migrációs helyzetet, azonnal szüntesse meg az úgynevezett „válsághelyzet” és az ahhoz kapcsolódó korlátozó intézkedéseket.”A jelentéstevő saját tapasztalatait is megemlíti a határon tapasztalható állapotokról: “Ellátogattam Röszkére és Tompára. A határszakaszok csendesek. Egyetlen migránst sem láttam Magyarország felé közelíteni a határ szerbiai oldaláról” - írta. A jelentéstevő“ börtönszerű körülményekkel” találkozott a tranzitzónában. „Jelenleg a tranzitzónákban körülbelül 280 személy van. Nem csak a tranzitzóna körül, hanem az egyes szektorok között is szögesdrót kerítések vannak. Továbbá szögesdrót van a kísérő nélküli menedékjogot kérő gyermekek, kisgyermekes menedékkérő családok és terhes nők szállásául szolgáló konténerek tetején is.”Morales olyan embertelen gyakorlattal találkozott a tranzitzónákban, amelyekhez hasonlóról az Index is beszámolt korábbi cikkeiben.Az egyik menedékkérő nőt a közelmúltban műtötték a helyi kórházban, ahol öt napig az ágyhoz volt bilincselve elegendő táplálék nélkül.„Súlyos krónikus betegségekben vagy rákban szenvedő nőket és gyermekeket hónapokig nem kezelnek.”„Különös aggodalomra ad okot a kitoloncolási eljárás alatt állók helyzete. Az idegenrendészeti eljárás alatt álló menedékkérők a tranzitzónákon belül külön szektorban kerülnek elhelyezésre.
És mi köze van az nyugati országoknak a magyar oktatás színvonalának a változásához? . "Mind elbuknának a magyar matematikai érettségin is." . Ebben nem lennék annyira biztos. . Itt a német feladatsor:https://www.abiturloesung.de/
Nem rosszabbul teljesít! Sokkal jobban, hiszen állandóan ők a "követendő" példa! . csak arról hallgatnak, hogy miért teljesítenek jobban azok a diákok.... . igen, én is így látom, hogy fokozatosan "hozzá kell butítani" a diákokhoz az oktatást! az "élmény" alapú nehezen hozható össze a "tudás" alapúval.... . jól mutatja ezt az emelt szintű átlag és a hagyományos átlag!
"ott pl. bármilyen dolgozat írásakor MEGENGEDETT a tankönyv használata." . És mi köze van az északi országoknak a magyar oktatás színvonalának a változásához? Ez a legveszélyesebb amit csinálsz. Mindig kerestek egy országot , aki rosszabbul teljesít, és akkor minden rendben van. Nem tudom Te mikor érettségiztél, de az én időmben egy ilyen feladat általános iskolában is könnyűnek számított:((
nem olvastam, de..... annyiszor hozták már példának a kiválóan teljesítő északi országokat.... . ott pl. bármilyen dolgozat írásakor MEGENGEDETT a tankönyv használata..... . ami érdekes a cikknél, hogy már az EMELT szinten és a hagyományosan vizsgázók között is kimutatható a különbség!
Olvastad a feladatokat is? Írok egy példát a matek feladatsorból: "Egy üdítőital címkéjén az olvasható, hogy egy pohár (250 ml) üdítő elfogyasztásával 12 g cukrot viszünk a szervezetünkbe, és ez a mennyiség az ajánlott napi maximális cukorbevitel 30%-a. Hány gramm az ajánlott napi maximális cukorbevitel? " Ez érettségi feladat:(((
"Meglehetősen könnyűnek bizonyult az idei érettségi az eredmények alapján. Emelt szinten az átlageredmény lett 4,61, vagyis átlagban vizsgáztak ötös alára az emelt szinten érettségizők. Középszinten az átlag 3,61, ami magasabb a tavalyinál. A tantárgyi bontásból kiderül, hogy nehéznek csak a matematika bizonyult, azt középszinten 3-as átlaggal teljesítették a vizsgázók. Magyar nyelv és irodalomból középszinten 3,77-es, történelemből 3,57-es, angolból 3,95-ös, németből 3,6-os, fizikából 4,37-es, kémiából 4,07-es, informatikából 4,19-es átlaggal végeztek az érettségizők." . . A "tönkretett" magyar oktatás.......
"Őrizetbe vették a 63 éves muszlim imámot, Mullah Krekart, ugyanis a férfi terrortámadások szervezésében vett részt. A hatóságok elrendelték, hogy a férfi legalább négy hétig őrizetben legyen, mivel félnek, hogy szabadlábra helyezése esetén elszökne az igazságszolgáltatás elől. A férfit amúgy 12 évre ítélték Olaszországban, mivel több terrortámadás kitervelésében és megszervezésében is részt vett. A férfi Irakban született, 1991-ben költözött Norvégiába, ahol menedékjogot kapott, azonban alig tanulta meg a nyelvet. A norvég állampolgárságot sosem kapta meg. A férfit az észak-olaszországi Bolzanóban bűnösnek találták, ugyanis meg akarta buktatni a kurd kormányt Észak-Irakban, hogy ott is átvehesse a hatalmat az Iszlám Állam és létrejöhessen a brutális kalifátus. Nincsenek kapcsolataim a terroristákkal, nem vagyok terrorista, ez egy politikai ügy„– mondta Krekar, miután megérkezett a norvég bíróságra."
nem attól keresztény valaki mint a Pápa aki a befogadás fontosságát hirdeti. de köznem a Vatikán pénzét nem ossza szét a világ szegényei között..... . attól keresztény, hogy először a SAJÁT lakosairól gondoskodik és ha marad "lehetősége" akkor segít másokon is.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.