Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 09:28
Előzmény: #1955  Sehmet
"Ton Werber vezetésével köteles beszédeztek, "

állj már meg egy szóra, kötél laca köteles beszédezett. :))
most meg kötél laca a titkosszolgálatokat küldte rá az ellenzéki magyar hazafiakra, akik küzdenek az orosz és kínai segget nyaló fidesz diktatúrával.
Sehmet
Sehmet 2022. 01. 06. 09:25
Előzmény: #1957  badsector1
Bocs, de ennyire dilettáns és provokatív kérdésre nem válaszol az, akinek van egy kis esze, mert abból galambbal sakkozás lenne. :)
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 09:25
Előzmény: #1956  Sehmet
elgépelés nélkül sincs több értelme az írásaidnak.
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 09:24
Előzmény: #1953  Sehmet
ma már ne linkeljél a saját pc-dről pdf file-okat mert nem tudjuk megnyitni.

inkább azt fejtsd ki ha az export a gdp-hez viszonyítva 82%, az import a gdp-hez viszonyítva 78%, akkor az export és az import összesen a gdp 160 százaléka?  :)))
Sehmet
Sehmet 2022. 01. 06. 09:23
Előzmény: #1955  Sehmet
Ron Werber - elgépelés nélkül
Sehmet
Sehmet 2022. 01. 06. 09:22
Előzmény: #1952  badsector1
2002-ben sajnos Orbán nem engedett kampányolni, mivel azt gondolta, hogy az emberek úgyis látják, hogy fejlődik az ország, a GDP 60 %-án van az államadósság, 4 %-on pedig az államháztartási hiány (már szinte maastrichti kritérium szerinti) a bolsik és a libsik pedig ezt kihasználva, Ton Werber vezetésével köteles beszédeztek, mocskolódtak, sároztak, és volt egy kis választási csalás is, így pár mandátummal többet össze tudtak hozni. Ennyi.
Törölt felhasználó 2022. 01. 06. 09:21
Előzmény: #1951  Sehmet
Én is így gondoltam 
Sehmet
Sehmet 2022. 01. 06. 09:19
Előzmény: #1949  badsector1
Az olvasás súlyosan károsítja a tudatlanságot és a tisztánlátást, ezért ne is ess abba a hibába, hogy még a végén elkezdesz olvasni olyant, amivel nem értesz egyet. Tudod, mi anno már középiskolás korunkban Pannonhalmán olvasgattuk Marx és Engels, valamint Lenin műveit (Tőkét, A német ideológiát, Mi a teendőt (Sto gyélaty, stb.) azért, hogy érdemben tudjunk vitatkozni az ateista, kommunista érvrendszerrel. De te ezt ne tedd, még megártana! :-D
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 09:18
Előzmény: #1951  Sehmet
én úgy hallottam, hogy a 2002 választásokat 01g "VESZÍTETTE" el, és 2022-ben is erre készül mivel hitelből osztogatással sem tud elég szavazót lefizetni.
tegnap hatalmasat mentél :))))))))))))
Sehmet
Sehmet 2022. 01. 06. 09:13
Előzmény: #1921  Törölt felhasználó

Ha így folytatja az ellenzék, akkor a háromnegyedes Fidesz-többség sem kizárt.
Egyébként érdekes, hogy ezen a MZP-es oldalon, MZP fizetett és fizetetlen szócsövei csaknem ugyanannyit pluszt, mint mínuszt kapnak mint az ellenzéki agiproposok, mint a velük ellentétes oldalon álló hozzászólók. Már önmagában ez is beszédes.
Úgy hallottam DK-s körökből, hogy Gyurcsány legyintett a 2002-es választásokra, azt már elengedte, mert  belenavigálták magukat egy MZP-s történetbe, amiből nem tudnának jól kijönni, ezért vele nem foglalkoznak, hanem saját pártjukat építgetik az ellenzéki pártok, és készülnek 2026-ra, és MZP-nek még saját frakciót sem engednek. A veszítés után pedig Zayos Petya elviszi a balhét. Gyurcsány majd azt mondja, hogy a kapitány rosszul navigálta az ellenzék hajóját. :)
Placa
Placa 2022. 01. 06. 08:45
Előzmény: #1949  badsector1
nem értek egyet
érdemben reagálni nincs értelme, de olvasni "hasznos" -> tökéletes látlelet
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 08:42
Előzmény: #1948  signal2
semmi értelme elolvasni zhagar propaganda szövegét
signal2
signal2 2022. 01. 06. 07:21
Előzmény: #1941  zhagar
Minek írsz ilyen hosszú hozzászólásokat, ha meg sem próbálod megérteni, amit más ír?
.
Nem 2006-os valasztások utáni eseményekről volt szó, hanem a 2006-os választásokról. Azt írtad, higy a fidesz "túl jól" kormányzott ahhoz, hogy leváltsák. Erre írtam én, hogy akkor Gyurcsány is túl jól kormányzott ahhoz, hogy 2006-ban leváltsák (a valasztason).
.
Azt sem íetam, hogy megbicsaklott a logikád. Akkor te mire írod, hogy "természeteaen nem bicsaklott meg"? 
Össze-vissza írogatsz.
.
A fidesz-kormánynak pedig piszok szerencséje volt 2012-2019 között a gazdasági környezettel. 7 éves világgazdasági fellendülés, 0 közeli hozamok, évente a GDP 3-4%-át kitevő EU-s pénzek. Ha nem csinálnak semmit, a gazdaság kb ugyanígy fejlődik. Ahogy más régiós országok is ugyanígy fejlődtek.
Ezt és az alkotmányozó többséget a fidesz nem az ország modernizálására, tartalékok képzésére használta, hanem lopásra, a jogállam leépítésére, és félelmetes propagandára. Ezt nemhogy jó kormányzásnak nem lehet nevezni, ez egyenesen  káros, pazarló, történelmi lehetőségeket elszalasztó, aljas kormányzás volt.
kukacponthu 2022. 01. 06. 06:42
Előzmény: #1943  zhagar
Meg egy dolog…az, hogy te silanyul csinalsz meg valamit, nem javitod, de a lovet felveszed, az nem korrupcio, ha mar magas lo.
Ambar megprobalom megertetni veled:
Van egy furdoszobad, amit feujitasz. Kijon az emberunk, a fugat kisporolja, a falad azik, a csapok csopognek, de a lovet felveszi…hol van ebben a korrupcio?
A vejko nem korrupt, egyszeruen egy csalo…
kukacponthu 2022. 01. 06. 06:37
Előzmény: #1943  zhagar
En adjak garanciat? Mire kedves kollega?
Tudod mi a baj?
Mig a szocik egy csokot loptak el a boltbol, addig a koleszos fiuk magat a boltot is…
Igy van, a jo Clintonne lovet kapott es itt a lenyeg!
Nem az amerikai polgarok lovejaval verte a csalant, hanem a tevehajtokeval…
Nalunk ekozben mi a modi?
Epitunk kinai egyetemet, kinai hitelbol, a kinaiaknak…sebaj, ez is belefer!
Tehat roviden:
A peldad verzik, nem kicsit, nagyon…
Istvan78 2022. 01. 05. 22:58
Előzmény: #1944  zhagar
Ha te mondod, akkor úgy kell lennie...tényleg. Ne fárassz már többet, leírtam, hogy mit tartok felőled!
zhagar 2022. 01. 05. 22:53
Előzmény: #1942  Istvan78

eddig sem vitatkoztunk, mert csak nyafogtál, és ugyanazt ismételgetted..érdemi érveid nem voltak..
és nem én vagyok vagy voltam nagyképű, hanem te vagy tájékozatlan elméleti és gyakorlati (ténybeli) síkon egyaránt - és bocsánat, de elképesztő marhaságokat írtál, ezért vittem fel néha a hangot, ennyi
ami persze nem szégyen ha vkinek hiányosak az ismeretei , -  ezért javasoltam hogy keress egy jó politológia szakot, kiváló képzések vannak az egyetemeken országszerte, tehát van miből válogatnod!
zhagar 2022. 01. 05. 22:47
Előzmény: #1938  kukacponthu

éppen fordítva van, a logikai bukfenccel éppen ti küszködtök..világosan leírtam, meg is indokoltam hogy miért.. olvasd el még 1x, hátha megérted hogy mit nem értesz  :-)
a "lámpabizniszekkel kapcsolatban: írtam én olyat hogy rendben lenne? NEM
de ezzel éppúgy nem tudsz mit kezdeni mint azzal hogy Clintonné még külügyminiszterként 10 millió dollárokat kapott pl. Sazúd-Arbiától, és további 100 ország hasonló példáit lehetne még idézni..(amewrikai dokumentumfilm igazolja ezt nem én találtam ki, a mendiner.hu-n meg is nézheted és ez az ócska szjha korrupt Clintonné meri kioktatni akár orbnt, akár bárki mást a világban, hogy "azok csűnya korruptak"???
még 1x megkérdezem: a holdról jöttél? vagy csak elment volna a józan eszed??
vagy:  csak nem azt akarod állítani hogy túllicitálod szegény (..) Peterbondot és, te mégis garanciát tudnál vállalni arra, amire ő nem mert és nem tudott ? : "hogyha nyer orbán ellenzéke, akkor 1. jó eséllyel jobban kormányozna, de tényleg (húha!..Mzp-t elnézve necces.. de oké fogadjuk el), 2. megszűnne a rendszerszintű korrupció (azt elismerte amit korábban tagadott, hogy hát igen, lopás az biztosan lenne..) és 3. elismerte gogy egyik pontra sem tudna garanciát adni nekem..........................
szóval, te tudnál??
tegyük fel hogy vállalnád
és szerinted hinne neked bárki??
Istvan78 2022. 01. 05. 22:38
Előzmény: #1940  zhagar
Ennyi fárasztó, logikátlan, elfogult, hagymázas sületlenséggel nem vitatkozok tovább. Minemellett teljesen indokolatlanul nagyképű vagy. 
zhagar 2022. 01. 05. 22:37
Előzmény: #1936  signal2

természetesen nem bicsaklott meg a logikám
hiszen visszakereshető, hogy akkori köztársasági elnök is azzal értett egyet (le is nyilatkozta), hogy le kellett volna mondania a béke és a közjó érdekében (az utcai zavargások és a antidemokratikus, illegális rendőrterror 'eredményeit' tapsztalva) a gyurcsány kormánynak, ám az akkori alkotmány nem adott neki ahhoz elég mozgásteret (azt hiszem csak egy konstruktív bizalmatlansági indítvány létezett mint intézmény a kormány lemondatására ami nem működött hiszen az elvtársaid már öszödön sem voltak hajlandóak megbuktatni a mai keresztapátokat gyurcsányt, pedig megtehették volna!!, de inkább lopták csendben tovább az ország pénzét), szóval
országos konszenzus volt akkor a közvéleményben arról hogy a keresztapátoknak távoznia kellett volna, de békés úton (törvényi eszközökkel) akkor nem volt lehetőség megdönteni őket!
no, ennek a levét isszátok a mai napig is, és még csak tanulni sem tudtak ebből a pártjaitok!..

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek