Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
zhagar 2022. 01. 06. 18:59
Előzmény: #1994  kukacponthu

na látod, erre szoktam azt mondani, hogy
1. az még csak hagyján, hogy a pártjaitoknak nincs programja (már azon túl, hogy "orbán takarodj".. (ami a könyökén jön már ki mindenkinek...
tehát ők bénák, töketlenek és 11 éve egy helyben topognak, nem tudtok választást nyerni
DE!:
ekkor kéne belépni nektek, a 2. vonalként - hogy besegítsetek nekik!
DE: NEM MEGY
csak hadováltok, puffogtok, elégedetlenkdtek, anyáztok, o1g-ztek, és ezzel kész is
ennyire telik tőletek
és amikor megkérdezem, -zzük, hogy hol van a porgram? hol van a tuti tipped?
akkor benyomsz egy ilyen szánalmas visszavonulót, és eltűnik a nyga rcotok egy mp alatt....
költői kérdés: hogy lesz ebből kormányváltás??!!, ha ennyire duplanullák vagytok...
euler 2022. 01. 06. 18:56
Előzmény: #1997  cintanyer
December 20-án (akkori a cikk), még ment a box a hetedik frakció miatt.
A napokban talán felszabadultak ez alól a leginkább megosztó nyomás alól, ha MZP tényleg lemondott róla. Most talán el tudnak indulni úgy, ahogy azt már régen kellett volna. Az előválasztás szabályai szerint.
A többivel egyetértek, vidéken is leginkább a billegő egyéni (!) 20 körzetet kellene megdolgozni. 
Sehmet
Sehmet 2022. 01. 06. 18:06
Előzmény: #1995  badsector1
Gondolom, ezt tapasztalatból tudod. :)
cintanyer 2022. 01. 06. 17:56
https://pestibulvar.hu/2021/12/20/beindult-orban-legaljasabb-terve-az-ellenzeki-szavazokkal-vereti-szet-az-osszefogast/
Jó lenne ha a  "hatpártiak", a nagyon elkötelezett rajongóikkal együtt megszívlelnék ezt a véleményt, Jakab Péterrel együtt. 
Ez a választás a vidéki kis falvakban dől el,  így a preferált pártom is óvnám a liberális eszmékhez való görcsös ragaszkodástól. Szivárványos zászlókkal biztos nem nyerők ezek a körzetek. "A bort iszik és vizet prédikál" annál inkább. 
Istvan78 2022. 01. 06. 16:22
Előzmény: #1995  badsector1
:)
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 16:15
Előzmény: #1994  kukacponthu
teljesítménybérezésnek ez a hátránya, mindegy, hogy mit ír csak sok legyen :))
kukacponthu 2022. 01. 06. 16:11
Előzmény: #1993  zhagar
Attol, hogy litaniat irsz, meg nem lesz igazad…raadasul felesleges galambbal sakkozni.
zhagar 2022. 01. 06. 16:03
Előzmény: #1946  kukacponthu

dehogy volt rossz a példám
csak nem akarod érteni (van ilyen, ismerjük ezt a trükköt jól)
tehát persze hogy nem vállalod te sem a garanciát a visszaélés/lopás/korrupcómentes kormányzásra, de akkor miért pattogsz és elégedetlenkedsz?
azt hittem, van vmi tuti tipped, mint megoldás (mondjuk írtál már egy affélét csak jeleztem, hog sorry, de az nem működött a múltban sem, meg a jelenben sem..de az irígység persze dolgozik benned is, mert az fáj hogy x esetleg - legalábbis szerinted - tobbet lopott el egy boltból mint z , és így tovább..de ezek szerint nem vállalnád a felelősséget sem arra hogy garanciát adj arra, "te majd rendet tennél és vagy bevezetnél vmi tuti megoldást, hogy ez többé sosem fordulhasson elő" ..)
sebaj, akkor rögzítem, hogy neked is kupukkadt a fórumos szájforradalmári lufid (mint szegény Peterbondé, akivel szintén alaposan kiveséztük ezt a témát..)
zhagar 2022. 01. 06. 15:49
Előzmény: #1986  WLM

jaj, ne is mondd..szegény euler még jó 6-8-10 hónapja ott tartott hogy "ét bizony nem érdekli gyurcsány = ki az a gyurcsány, stb.", tehát úgy tettek, mintha ő nem is létezne és emmi köze nem lett volna az összefogásnak..no, mostanára már amikorra egyértelművé vált hogy nekünk volt igazunk (akik azt mondtuk, de, bizony, Ferenc tesvír nagyon is ott van sőt ő a főnök), szóval most hogy már csak 1 db közös listán indul majd mindneki és nem legalább kettőn, hát..."szegény" Eulernek állati sz@r érzés lehet a tükör előtt állva besimerni hogy még önmagának sem mondott igazat, illetve Ferenc tesvért pedig a mozgalmi keresztapjaként látni :-)
más téma: egye emlékszel amikor azt írtad, "Mzp egy csillogó Ferrari - csak nem jött még ki akkor a garázsból de hamarosan kijön, és akkor!!!..........." (szétszedi a fideszt és darabokban szétdobálja, annyira erős -  ez volt az üzeneted)
amire én azt válaszoltam akkor: "bocs de nem értékeled egy kicsit túl? mert nálam ő max egy jól feltuningolt Dacia - " ezt nem véletlen írtam, hiszen Mzp pofátlan módón igénybe vette (utolsó pillanatban) a nygcsaládosoknak igényelhető nagycsaládosok új autó kedvezményét (pár nap múlva már nem lett volna annyi kiskorú gyerek amennyi ehhez kell - ráfért az arcára, elvégre ő folymatosan gyalázza a a szerinte aberrált fideszt, de az állami támogatást azért felvette...szerény ember, ugye? és Daciát vett a pénzből)
szóval ezek szerint kezded már belátni te is? hogy a Dacia az nm Ferrari,.......   :-)
sanka 2022. 01. 06. 15:35
Előzmény: #1989  Istvan78
Ha megint a fidesz nyer, tehetségtelen nép vagyunk, meg lehet venni az embereket egy tál lencsével, hamis beállítással mert valakinek a nagyapjától elvették a komcsik a földjüket, röhej, hogy itt tart az ország 
sanka 2022. 01. 06. 15:31
Előzmény: #1977  Sehmet
Igen,orbán felbuszoztat mindenkit, vidékről a sokegfélemlítettközmunkás, Erdélyből és akit még lehet, persze közpénzen kampányol a nyomorult.
Istvan78 2022. 01. 06. 15:31
Előzmény: #1988  sanka
Még 50-100 év és mi is jobban átlátunk a szitán. Ha a jobb, ha a bal oldal lop.
sanka 2022. 01. 06. 15:26
Előzmény: #1985  Dehogynincs
"Ki mondta, hogy alkalmatlan, tehetségtelen nép vagyunk?"
Szerinted melyik demolráciában engednék meg az zemberek ezt a fideszes tolvajlást??
Istvan78 2022. 01. 06. 14:34
Serintem a Fidesz mindkét kimenetelt figyelembevéve készül a választásra:
- Nyerés verzió. Zért van a választási túlköltekezés, szinte minden nagy társadalmi csoportnak ad, amelyre futja a büdzséből.
- Vesztés verziő
       - Alapítványok
       - Állami szolgáltatások kiszervezése
       - Választási túlköltekezés. Ez erre a verzióra is kiválóan alkalmas. Egyrészt még rosszabb állapotban      hagyja az államot az ellenfélre, hagy küzdjön meg ő a gonddal és rontsa a népszerűségét a meghozandó megszorító csomag. Másrészt az emberek arra emlékeznek, hogy lám, a Fidesz mennyit adott nekünk.
WLM 2022. 01. 06. 14:08
Előzmény: #1974  euler
Tiszteletem Euler úr! A realitások talaján szoktál állni, ezt (is) tisztelem benned, de ez a hsz. szerény véleményem szerint a vágyaidat tükrözi. Magyarországon a népharagot leginkább a Facebook-on, vagy fórumokon lehet fellelni, a kisebb jelentéktelen tüntetések is elenyészőek, tehát nem lehet rá alapozni. MZP-ben jobban lehet bízni, bár a mostani tendencia nem túl bíztató. Kivételesen User tanár úrnak kell igazat adnom, mert tényleg úgy tűnik, hogy a Fidesz ölébe pottyanhat az amiről talán már le is mondott. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 01. 06. 13:44
Előzmény: #1973  badsector1
"egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben."
Ki mondta, hogy alkalmatlan, tehetségtelen nép vagyunk? Kövér üres halmazról beszél-e. Ha nem, akkor kik tehetségtelenezték le a magyarokat?
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 10:49
veszélyes a fideszre nézve a választások előtt birkamenetet szervezni, ha sokan úgy érzik, hogy nem biztos, hogy a fidesz nyer, akkor nem fognak tudni sok közalkalmazottat megfenyegetni a kötelező részvételre.
euler 2022. 01. 06. 10:33
Készülj akkor a menetre az azt szervező cöfcöka közleményeivel!
Ha áthallást érzel bizonyos bolsevik stílussal, akkor gondold végig mégegyszer, hogy mire neveltek Pannonhalmán!
"... gazdagodjanak a szorgalmas adófizetők, éljenek jobban az idős nemzetüket megtartó polgárok. Induljanak a munka frontjára jó lehetőségekkel fiataljaink."
http://os.mti.hu/kereses_eredmenye
badsector1
badsector1 2022. 01. 06. 10:28
Előzmény: #1975  Sehmet
hogy jön ide a feljelentés?:))

amúgy kövér ezt mondta: "Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. "

kötél laca a végén arra jutott, hogy nem ő, hanem ők járjanak elő jó példával a felkötéssel kapcsolatban.
Placa
Placa 2022. 01. 06. 10:23
Előzmény: #1974  euler
Úgy-úgy, tartalék nickek egész hada aktivizálódik csak nem értem miért?
5/4-es :) Fidesz győzelem várható, ezt már sokan megerősítették, köztük sok diplomás professzorok a katedráról útban a birkamenet felé ;)

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek