Múltkorában írtam, hogy nem találtam a gyerek babakötvény számla részleteit. Nos, azóta megvan, korábban rossz helyen kereste a szemem, pedig majd kibökte. Tehát azért elnézést. 2032/s még csak most fordult 17,5-re. Most lesz 2 jó év benne, akinek mostanában töltötte/tölti a gyerek a 18-at, ott érdemes most 2025. végéig benntartani babakötvényben.
Hja, a fél ország téged figyel, még a Varga-Matolcsy páros is. Nyugodtság van, azok száma, akik téged fognak követni statisztikailag kimutathatatlan lesz, de valóban, lesznek, akik hasonlóan fognak eljárni. Csak ne hidd azt, hogy te most feltaláltad a langyos vizet. A kamatozás pedig nem kedvezőtlen, csak kedvezőtlenebb. De mit vártál csökkenő inflációs környezetben és magas költségvetési hiánynál, az ország gazdasági helyzetéről és jövőbeli kilátásairól már nem is beszélve?
Telexen jó cikk a tőkejövedelmek koncentrációjarol. A magyar állampapírra is igaz. Hot money a PMAP egyértelműen. És ők tudni fogják, mikor kell elkezdeni visszaváltani. Ha megindulnak, valami miatt akkor azért érdekes dolgok következnek. Éberség elvtársak, éberség. Nem hiszem, hogy a jövő évi költségvetés sokkal könnyebb lenne. A 2,9% egy álom. A forint árfolyam fogja mutatni az utat valószínű.
Ennyi, direkt kijöttek egy jóval alacsonyabb kamatozású PMÁP-pal, hogy a 2033/I-be betereljenek mindenkit, még meg is emelték a keretét, most pedig einstandolják. :)
Boby az Amundi Óvatossal nem dicsekszik , ahogy látom július óta 1% növekedett. ( rövid kötvények...) Viszont a hosszúak , ahogy vártuk beindultak. Mondogattam már nyáron is, ez a kamatcsökkentés velejárója.
Magyar Állampapír tulajok