Tudja valaki mikor lesz konkrét az EUR 2022 infláció, szóval, mennyi lesz a PEMÁP augusztustól? Mindenhol csak a decemberi inflációs adatokat látom, ami 9,2%
A hőbörgés meg tudja nyugtatni az embert, elhiszem. Csak ugye beszűkíti a látóteret, és nem fog pénzt keresni vele, uram bocsá, ha pechje van, elég sok pénzt fog veszíteni. Ezért nem szabad hőbörögve semmi mást csinálni, meg kell várni, míg lenyugszik az ember, és képes átgondolni, mit miért tesz. Tipikus példa, hogy bevezették a MOL-os ársapkát, volt részvényem, és nagyon nem örültem, szitkozódtam, de nem adtam el azonnal, hanem csak kb 5 hónappal később kb 13%-kal magasabb árfolyamon.
En csak annyit mondtam 450nel, hogy ma lesz fordulat usd es euroban, el is kuldtek, ugy is lett. En azota nem irok oda, de sima Allampapir topikban utana is irtak vegyunk devizat inkabb, milyen jo. Ezert kellett ezt a topikot letrehoznom. Itt legalabb magunkban vagyunk, azota nincs vita. Vegyek a devizat, meg a reszvenyt. Addig nekunk tovabbra us minden nap no a szamlank
Igen, én is írtam oda, hogy nem mindegy mikor nézzük azokat a fránya árfolyamokat, és mikor veszünk, mert tetézhetjük a bajt, ha épp ATH-n próbáljuk átteni a teljes vagyonunkat. Azóta van egy lelkes minuszolóm, követ mindenhova.
Engem egyenesen utálnak az EURHUF topikban, mert elmondtam mekkora marhák voltak, amikor elszaladt mindenki eur-t venni 430-n :D Na mind1, megtanulja mindenki a saját hibáiból....
Igen, sajnos bankköltség és tranzakciós jutalék is terhelte ezt a tranzakciót. Most már mindegy, ez már veszett fejsze nyele... A következő adag vásárlásánál már okosabb leszek, és megpróbálkozom a Webkincstárral. Köszönöm a segítséget
Kedves Fórumozók. Segítségetek szeretném kérni, mert elbizonytalanodtam. Vásároltam az OTP-nél állampapírt. Most olvasom, hogy webkincstári vásárlás esetén nincs semmiféle adókötelezettség az állampapírok hozama után. Ez az adómentesség akkor is él, ha nekem a papírjaim az Otp-nél vannak, vagy csak az Államkincstárnál vásárolt papírokra vonatkozik? Nagyon köszönöm ha segítesz.
Magyar Állampapír tulajok