Úgy számoltam, hogy 2029j 3 hónapig 11,75%, utána 2 hónapig már 16%. D230517 5 hónapra 13,3% már rosszabb lenne. D230726 hasonló matekkal szintén rosszabb, mint 2029J.
Igen. Nalam Bux dupla csucs, johet az eses a piacokon, addig itt kamatozunk. En barmikor feltorom barmelyik papirt, ha ugy can, nem erdekel a 0.4% dkj, meg 1-2% allampapir bunteto sem. 3%os 2029es xarabb ugy, de majd ha kell, azt is torom, egyelore DKJt 2%kal pipalja, meg a legjobb uj kamatut is.
Én SP500-at 3400-ig nem bolygatom, akkor odateszek majd szemmel látható pénzt, ami most EUR- ban csücsül. Az egy hónapja eladott Richter most Erste Bázisban van, ami állampapír is, ebből is SP500 lesz majd. Ferbr 22-én lesz legközelebb döntési pont nálam lejárat miatt.
Mi is utazgatunk, bar en csak befizetek mindig meg. A heten a tozsdei TBSZem is atvezettem kincstarhoz, abbol is 230726lett veve, mar az is ledolgozta a veteli spreadet kb
Mondjuk nem is kell mindenkinek mindent erteni. Kergesse a kockazatokat, instrumentumokat, amik feleznek, negyedelnek, huf kereszt 20% eseseket. Mindenkinek mas valo. En addig kivettem megerdemelt szabimat a penzpiacon
a fórum javarésze igyekszik elvonatkoztatni ettől, magam is, ez most szívópálya, tagadhatatlan, de ha olyan dolgokban gondolkodsz ami idővel túladott lesz legyen az bármi, akkor az állampapír kamattal is jó dolgod van, mert a kamattal is többet tudsz majd belőle venni, lásd ingatlan. túladott részvény, arany akármi.
Magyar Állampapír tulajok