Kurali Zoltán, aki szerint úgy fogja árazni az állam a lakossági termékeket, hogy ezt az arányszámot teljesítse az ÁKK. Ha kell az árazáson változtatunk, és megpróbáljuk bevonni azokat a célcsoportokat, akik eddig nem vettek részt lakosságként a finanszírozásban - mondta. Az árazásra való utalás azt jelenti tehát, hogy az ÁKK vezére nem zárja ki, hogy a lakossági állampapírok kamatait vonzóbbá tegyék jövőre a nagy kamatkifizetésekre és tavaszi lejáratokra reagálva.
Amúgy nem értem, hogy miért kell engem ezzel a 799ft-os kenyér árral basztatni? A rio'doro almalé németben "jobb minőségű és olcsóbb". hát ez van. Akkor menjetek ki németbe, bár talán ott is vagytok. Jó nektek. Én itthon rohadok. Viselem a következményeit. A törökök se mennek sehova, mert brutál inflációjuk van. Lírával törlik a seggüket, talán a forint is eljut erre a szintre 1x, legalább nem kell wc papírt venni. Vagy lehet nálatok 849 Ft a kenyér és irigykedsz, hogy itt csak 799Ft. :D https://www.ksh.hu/stadat_files/ara/hu/ara0004.html Amúgy itt lehet nyomon követni az KSH-s árakat. kg árak vannak. Friss adatokat nem látok, csak 2023-ig, félbarna kenyér 829. Most került elő egy videó, ahol 30 Ft a hurka, most meg 2000-3000 Ft. Ez ilyen. A fizetés sem 1500 Ft.
Magyar Állampapír tulajok