Sziasztok, 360ért vettem dollárt, abból volt 40% nyerő lac-ban, kínai szarokon 10-20% bukó, majd mindent betoltam umac-ba és rcat-be. Umac 100% rcat 20% nyerő. Most ha kiszállok és a dollárt is forintra váltom itt 390 körül (+10%) melyik forintos állampapírt ajánlanátok? Fixmáp most a legjobb? Köszi!
Én 2-t tudok csak behozni. Tökéletes így is. Családban ~ mindenkinek van számlája. Ha nem is tart ott már pénzt valaki, nem új belépő, hanem már meglévő ügyfél.
Nem alázom az állampapírt , teljesen nyílt lapokkal játszik, egyszerű a matek, adott a százalék. Tiszta sor. A forint árfolyam reálhozamra való hatását, illetve ennek letagadásátra próbáltam szerényen célozni. Ami miatt elgondolkodtató lehet a pénzkivét vagy épp ellenkezőleg a bővítés, varakozások szerint. De ezt ignorálni minimum fura. Mégegyszer: az állampapír pont azt teljesíti ami le van írva a szerződésbe. Ezt felesleges is naponta vagy hetente leírni. Ha változás lenne az lenne a hír.
Egyszerűen nem megy befejezni.. Fogom törölni a trollságot megint. Hagyom, hogy mások lássák szerintük ez épitő jellegű hozzászólások-e? Vsgy csak én látom trollkodásnak
Figyelj! Te, Bronz, Boby, Bandita, Géza és társai rüheled Magyar Állampapírt, minden jobb nála. Felesleges itt szenvednetek, nekünk állandóan pedofideszezni, qurbanozni, qralizni, fosrintozni. Nem erre lett létrehozva, hogy akinek minden jobb mint Magyar Állampapír, az itt éveket szenvedjen, trillkodjin. Nyugodtan kifejthetetitek másik topikban. Ott ez megy egésznap. Miért nem elég? Eljöttünk onnan ide , tudjátok nyomni a sik blődséget. Aki nem kíváncsi ezekre, az írjin ide. Aki trogerkodik,tollkodik írjn oda. Miért ilyen bonya ez? Mi írunk itt MÁPról Ti alázzátik ott.
Magyar Állampapír tulajok