Engem nem zavarnak a témához nem szorosan kapcsolódó hozzászólások,áttekerek és ennyi. A hozzászólásom Hathornak, meg az általa is megvezetetteknek szólt,hátha megértik miért arról írok amiről írok.
Készüljetek a válságra! A dollár jó úton halad arrafelé, hogy bemenjen 1.06 alá, amiről már korábban is írtam... Nagyon úgy néz ki, hogy ez megtörténik és Trump papa válságba vezeti az egész világot... A fantáziátokra bízom, hogy mi lesz a forinttal ha beköszönt egy olyan válság amit még nem láttunk a gazdaságtörténelemben... Ennek már a kapujában vagyunk...
Igen a Bitcoin valóban nem ilyen, sokkal jobb az összes többinél... 1-bitcoin= 1kg arany.. most kb. azonos az ára az arannyal, de ez sem sokáig lesz így, hamarosan 2kg aranyat fognak adni 1 Bitcoinért... és a folyamat még csak most fog kezdődni...
Sok cég emelt most árat, mert a Fidesz 2 pedofilmosdatás között képtelen stabilizálni a forint árfolyamát a gazdasági kiszámíthatóság jegyében, ez be fog gyűrűzni az árakba. Az egyik német autó konszern 4,5%-kal emelte az új autók árát (még nem tértek vissza az euro alapú árazásra, de csak idő kérdése szerintem). A tűzzel játszanak, nem érzik a veszélyét annak, hogy a lakosság értelmesebb fele a cégekkel együtt bevezeti az eurót félhivatalosan.
Vannak a magyar állampapír témához kapcsolódó és attól távolabb álló kategóriák. Szerintem a főbb forintos keresztárfolyamok, a régió és a világ vezető kötvénypiacai, azok trendjei,az arany (meg még biztos van más is,csak most nem jut az eszembe)ilyenek. Szerintem a bitcoin, legyen bármi is ez a cero.bio,nem ilyenek. Ilyen egyszerű a válasz.
Lassan jönni fog szerintem az egészségpénztárak, TBSZ bevonása is ingatlanba, ha valaki úgy akarja. Keményen a jövő felélése zajlik, arra véletlenül se gondolnak, hogy kevesebbet kellene lopni.
Olyan drága lett az ingatlan, hogy a minimál ónerőt se tudják már összekaparni az emberek. Nyílván valahogy be kell indítani az építőipart, de így? Mi lesz a sok nem teljesülő hitellel? Ja majd újabb kivándorlást jön külföldre. A nyelvtudás már nem gond, egész Erdélybe várják a magyar munkaerőt jobb megélhetési körülményeket biztosítva. Tessék megnézni Temesvárt, Aradot, Kolozsvárt stb. akkorát fejlődtek, hogy leesik az állunk. Ja, és mint felsorolásból látszik nem egy város viszi a hátán az országot mint nálunk Budapest.
Olyan drága lett az ingatlan, hogy a minimál ónerőt se tudják már összekaparni az emberek. Nyílván valahogy be kell indítani az építőipart, de így? Mi lesz a sok nem teljesülő hitellel? Ja majd újabb kivándorlást jön külföldre. A nyelvtudás már nem gond, egész Erdélybe várják a magyar munkaerőt jobb megélhetési körülményeket biztosítva. Tessék megnézni Temesvárt, Aradot, Kolozsvárt stb. akkorát fejlődtek, hogy leesik az állunk. Ja, és mint felsorolásból látszik nem egy város viszi a hátán az országot mint nálunk Budapest.
A kenyér hónapok óta 799, nem emelkedett semmit (ezek alapján 0%az infla) . Kenyérből többet esznek a nem gluténérzékeny és nem Atkins diétázó vagy szénhidrátmentes étrendet folytatók, mint tojásból. Biztosan a ksh kosarában is kevesebb van belőle. Nem mindegy mennyi az infla itt FO$rint van?! Az alompapír hahogy hoz 6%ot, akkor egy év múlvára még annyi tojást sem veszünk a tojásból, mint amikor betettük. Ez a lényege a biznicnek.
Magyar Állampapír tulajok