Hát fura, most megnéztem, nekem is van KH ÉP számlám, de ilyen menüpontom sehol nincs, amit Te írsz Hathor... végigpörgettem az összes menüt... sehol sem látok még hasonlót sem.
Aki értékpapírszámlával rendelkezik szerintem. Bár én prémiumból privát banki ügyfél lettem, azt nem tudom feltétel-e prémium ügyféli tagság. Szerintem nem
""Majd hülyék lesznek ezért elveszíteni a választásokat. " Így van, jól írod. Több mint 1 millió ügyfélnek van államkötvény állománya. Ez a létszám el tudja dönteni a választásokat. Inkább, mint látjuk, nyereményjátékot indítanak, ahol 1 millió forint a főnyeremény. Nem hülyék.
K&H Bank értékpapír számla, megtakarítások/befektetések, állampapír vétel. 2032-2033as elég sok van, én 2026ost vettem ma. 2025ből keves volt, elvitték előttem
Én is ezt mondom tapasztalatból. Még tudtam én is csipegetni ma is másodpiacon 18.5% feletti PMAPokat, még most megveszem, ami 2024-2025-2026 és max 2027es lejáratú. Úgy is már csak a maradék pénzek mennek bele, párszáz ezrek alkalmanként, meg a kamatok értékei
Magyar Állampapír tulajok