Az Opus árfolyama egy év alatt megtöbbszöröződött, ennek a hatása is látszik benne. Nem védem Lőrincet, de egy év alatt még az ő "bátorságával" és "őstehetségével" se sikerült volna másfélszerezni.
Pontosabban 660 milliárdról 1 év alatt 990 milliárdra nőtt a "legyetek bátorak" vagyona. Ez 50 százalekos magánvagyon növekmény éves szinten. Szép hozam. Ezzel a hozammal 10 év múlva ~57.000 milliárd forintnál fog tartani, amivel kb kifizethető a jelenlegi magyar államadósság. Szokott adakozó kedvében lenni.😁 Lehet hogy ez a célja ❓😂
Legyünk pontosak: "A 100 leggazdagabb magyar című
kiadvány szerint Mészáros Lőrinc – aki továbbra is az ország leggazdagabb
embere – az előző évi 660 milliárdról 990 milliárd forintra növelte vagyonát."
--- Mészáros Lőrinc hiszi és vallja, hogy jobb a sűrű fillér, mint a ritka
forint.
Láttad a Forbes listát 1 év alatt 600milliárdról 900 milliárdra nőt a vagyona a gázszerelőnknek. Nagyon jó a statisztika, magyarul semmivel több pénzünk nem reálban !forintban! :)
A hivatalosan foglalkoztatott egészének, a sokkalta kevesebb hányadának pmagas bére,átlagolja erre az magasabb összegre az átlagot,holott a hivatalosan foglalkoztatottaknak nagyobb hányada minimálbérének, bérminimumának az átlaga ennek az összegnek csak a fele.
"MOST ELŐSZÖR ÁTLÉPTE A 100 EZER MILLIÁRD FORINTOT A HÁZTARTÁSOK BRUTTÓ PÉNZÜGYI ESZKÖZEINEK AZ ÖSSZÉRTÉKE, AMI ÍGY EGY ÉV ALATT 15,4%-OS NÖVEKEDÉST JELENT." Ez szép ❗ Ha jól számolom akkor ez 10 milliós lakosságra vetítve fejenként cirka 10 millió forint. Vagyis egy átlagos négy tagú magyar család átlagosan 40 millió forint pénzügyi eszköz megtakarítással rendelkezik. Bátorak vagyunk. 😂
Nedden! A fémekhez értesz, én viszont dolgoztam bróker cégnél anno. (1999) (1,5 évig) Általánosítást kerülném, de mégis kimondom, hogy Brókerben ne bízz, és az alapjában sem.
És elszáll a türelmem, bizodalmam. Kiadta az OTP Föld Kincsei Alap az aktuális teljesítményét. Nem találok szavakat! . https://ibb.co/1QRPPJh . Óriási az árupiaci növekedés és sikerült egy óriási esést produkálniuk! Bicskanyitogató! Kedvem szerint felhívnám őket, mondják már el mit csináltak a pénzemmel? Vagy hülyének néznek? Egyébként lehet azt kellene, hogy rávilágítana a befektetői csoport, hogy valamit konyít a témához, tehát nem átvágható.... Kész, nagyon meglepődtem a közölt adatokon!!!!! (Ezüst topicban is kiírtam)
Valahogy érezhető egyfajta "probléma", ha itt komolyan elindul újra az infla. Értem ez alatt a tőzsdei esést, esetleg, + nyersanyagárak -újbóli emelkedését. Lásd Lítium. Teljesen logikátlan, hogy az autóipari "e" átállás közepette a litium ára padlót fog. Értem, hogy az elektromos autó árán így a legnagyobb profit, de ez logikátlan. Az áram is egyre olcsóbb, a gáz is. Ha jön egy felpattanás újra, nem kell aggódni a PMÁP visszaváltások miatt.
Magyar Állampapír tulajok