Az Opus árfolyama egy év alatt megtöbbszöröződött, ennek a hatása is látszik benne. Nem védem Lőrincet, de egy év alatt még az ő "bátorságával" és "őstehetségével" se sikerült volna másfélszerezni.
Pontosabban 660 milliárdról 1 év alatt 990 milliárdra nőtt a "legyetek bátorak" vagyona. Ez 50 százalekos magánvagyon növekmény éves szinten. Szép hozam. Ezzel a hozammal 10 év múlva ~57.000 milliárd forintnál fog tartani, amivel kb kifizethető a jelenlegi magyar államadósság. Szokott adakozó kedvében lenni.😁 Lehet hogy ez a célja ❓😂
Legyünk pontosak: "A 100 leggazdagabb magyar című
kiadvány szerint Mészáros Lőrinc – aki továbbra is az ország leggazdagabb
embere – az előző évi 660 milliárdról 990 milliárd forintra növelte vagyonát."
--- Mészáros Lőrinc hiszi és vallja, hogy jobb a sűrű fillér, mint a ritka
forint.
Láttad a Forbes listát 1 év alatt 600milliárdról 900 milliárdra nőt a vagyona a gázszerelőnknek. Nagyon jó a statisztika, magyarul semmivel több pénzünk nem reálban !forintban! :)
A hivatalosan foglalkoztatott egészének, a sokkalta kevesebb hányadának pmagas bére,átlagolja erre az magasabb összegre az átlagot,holott a hivatalosan foglalkoztatottaknak nagyobb hányada minimálbérének, bérminimumának az átlaga ennek az összegnek csak a fele.
"MOST ELŐSZÖR ÁTLÉPTE A 100 EZER MILLIÁRD FORINTOT A HÁZTARTÁSOK BRUTTÓ PÉNZÜGYI ESZKÖZEINEK AZ ÖSSZÉRTÉKE, AMI ÍGY EGY ÉV ALATT 15,4%-OS NÖVEKEDÉST JELENT." Ez szép ❗ Ha jól számolom akkor ez 10 milliós lakosságra vetítve fejenként cirka 10 millió forint. Vagyis egy átlagos négy tagú magyar család átlagosan 40 millió forint pénzügyi eszköz megtakarítással rendelkezik. Bátorak vagyunk. 😂
Nedden! A fémekhez értesz, én viszont dolgoztam bróker cégnél anno. (1999) (1,5 évig) Általánosítást kerülném, de mégis kimondom, hogy Brókerben ne bízz, és az alapjában sem.
Ez évek óta így van. Származékos ügyleteket végeznek! Tőzsdei emelkedésnél is komoly veszteségbe képesek menni.
Törölt felhasználó2024. 05. 22. 18:29
És elszáll a türelmem, bizodalmam. Kiadta az OTP Föld Kincsei Alap az aktuális teljesítményét. Nem találok szavakat! . https://ibb.co/1QRPPJh . Óriási az árupiaci növekedés és sikerült egy óriási esést produkálniuk! Bicskanyitogató! Kedvem szerint felhívnám őket, mondják már el mit csináltak a pénzemmel? Vagy hülyének néznek? Egyébként lehet azt kellene, hogy rávilágítana a befektetői csoport, hogy valamit konyít a témához, tehát nem átvágható.... Kész, nagyon meglepődtem a közölt adatokon!!!!! (Ezüst topicban is kiírtam)
Valahogy érezhető egyfajta "probléma", ha itt komolyan elindul újra az infla. Értem ez alatt a tőzsdei esést, esetleg, + nyersanyagárak -újbóli emelkedését. Lásd Lítium. Teljesen logikátlan, hogy az autóipari "e" átállás közepette a litium ára padlót fog. Értem, hogy az elektromos autó árán így a legnagyobb profit, de ez logikátlan. Az áram is egyre olcsóbb, a gáz is. Ha jön egy felpattanás újra, nem kell aggódni a PMÁP visszaváltások miatt.
Magyar Állampapír tulajok