A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Tanulság: ha valaki 6-7 évig mondja, hogy venni, venni, venni, előbb-utóbb igaza lesz. De attól még nem biztos, hogy nyerőben is... A tőzsdén pedig csak ez számít.
nem értek hozzá ))
sztem az alanyi eleve nem került a tőzsdére , mert az másképp, másformában, más céllal lett bevezetve
az alanyival lehetett pl földeket szerezni, licitálni
a tőzsdei nem is szerepel a részvények közt, lásd kibocsájtó
sztem az lesz , lehet, hogy állami részvényeket ajánlanak fel mint erről szó volt kb 1 éve de az kétségtelen hogy az állam jogmulasztásban van, vagy hogy hívják )))
"(#524) Re: Kpjegy sztori
2008. március 26. - 12:16
értem, szvsz lehet tovább gyüjteni
...
zolo"
2008.03.26 close 1229 Ft
"(#556) Re: egy kis kárpótlás....
2008. Április 21. - 10:47
nix beszari, most kell venni...
zolo"
2008.04.21 close 1169 Ft
"(#491) Re: Kpjegy sztori
2008. március 4. - 14:12
március végéig kell venni véleményem szerint van egy komoly vevő akik 1200-1220 as rangebe gyüjti a kispistiktől- azaz tőlünk:-) a piaci helyzet meg kedvez neki.
newedge07"
én úgy értelmeztem, hogy a per erre is ment ki h ne legyen különbség..nem hiszem, hogy csak az alanyit rendeznék pláne úgy , hogy a nagyobbik rész tőzsdén van. te h látod mackó?
watson: mekkora esélyt láttok, hogy 2006-tól lévő kamatokat kifizetné,kompenzálná az állam?
vagy milyen formában lévő kompenzációt láttok reálisnak? csak tőletek várnám a válaszokat.köszönöm
javítom 1005 Ft-ot látok max..átlagban 1000 alatt tehát biztos nem 1200on tankoltak..de mindegy is az idő a végén őket igazolhatja watsonnak és tsainak köszönhetően.
én nem látom , hogy 5-6 éve 1200-on lett volna max 1050-en..nem tudom nyelo te milyen chartot nézel.kockázatok? mennyi jegyed van..mert aktív vagy a fórumon pár éve..vagy csak te vagy a megmondó ember ..arra nem gondoltál hány emberrel dobattad el a papírját..nem minősítelek mások már megtették más fórumban és most is csak osztod az észt.már azt sem mondom h stróman vagy bár ki tudja.
Én nem lebeszéltem, hanem a kockázatokra hívtam fel a figyelmet. Tartom továbbra is. Megjegyzem, ha már szóba került: zoloék 1200 óta nyomják itt a vételt 6-7 éve márpedig aki 2009 előtt vett, az még mindig bukóban ül nominálisan is 4 éve... (ahogy ők is). Aki persze mostanában vett 400-500-on, annak gratula.
Eltűnni én nem fogok, vállalom a múltbeli véleményeimet is. Ahogy mindig, most is.
gratula watsonnak és tsainak csak annyit h anno mi is próbálkoztunk csak nem volt ennyire jó jogászunk..érvek,ellenérvek pont azért irogattak mert olcsón vett valaki kedden már 1000 felett lesz kérdés, hogy kivezetés esetén figyelembe veszik-e a 2006-óta eltelt idődt vagy sem kamat szempontjából ha nem akkor is óriási a diszkont a 1742-höz képest. Megérdemli a jegyesek akik régóta benne ülnek. Anno is írtam nem releváns ez 4-5 yard a rendezésre pláne úgy , hogy sok kis ember is ül benne ami plussz szavazat is adott esetben.
Erre én is kíváncsi lennék! Kivételesen jó lóra tettek, akik mertek venni! Sajnos én nem, mert olvasgattam ezeket az ész érveket, de kár volt.. Kérdés most mennyit érdemes adni érte, ma is felső limit.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509