A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
jegyhez képest is forgalom nélkül emelkedik, nincs releváns eladó, csak dt-es eladóban..1k felett fog megélénkülni ha kitisztul a kisjátékosokból szvsz
Ha sok akkor mit szamit nekik a kamat , meg azt is megteszik, hogy adnak erte MOLt egy az egyben:)
Ahogy KGT-irta , 2.5 millio db jegy van a KELER-nel osszesen, szerintem ennyivel lehet kalkulalni mert amik otthon vannak azt sokan ugyse adjak el, nagyapamnak is van 3 jegye, azt mondta azt elteszi emlekbe mar , nem adna el semennyiert.
Pénznyelő és ha feltételezzük fel te egy fidesz közeli személy lennél és sokat szeretnél keresni a kárpótlási jegy spekulációjával ,,,hogy fognál hozzá???Hátha erre a tanácsra hallgat majd valaki ,,,de félre a viccel kíváncsi lennék a véleményedre
Kösz az együtt érzést, ne is adj tippeket egy tisztességtelen rendezésre, mert arra más is tudna százat, és a mostanáig rendezetlenül hagyás is már maga a tisztességtelenség ;)
Történt itt pár dolog az elmúlt időben amit legrosszabb álmainkban se gondoltunk volna, és történtek váratlan politikai kampány kártérítések is, szóval inkább ez utóbbi sorába illesszük a történetet! ;)
Tamatok tekintetében csak per esetén lehet reménykedni, nyilván önként nem fogják megajánlani.
A per kezdettől egyértelmű a kártérítés, de szerintem megállhat az első nem teljesítéstől is, 2006 december 1-től a MOL lezárásától, ha igazolható valamiféle felhasználási szándék.
Szerintem kamatokban kár reménykedni... Az állampapíros csere sem úgy lesz szerintem, ahogy gondoljátok, de azt nem írom le, mire gondolok én, mert nem akarok ötleteket adni nekik.
En 2008-ban vettem belole 1,000 felett, aztan amikor raneztem 2 eve es iden, akkor higitottam 500 korul. Nem mondom, hogy kenyelmes dolog egy ilyen szutyokba beragadni, de mindig is ugy gondoltam, hogy nem lehetseges eltusolni az ugyet, csak halogatni.
Allamktv-csere egyebkent teljesen korrekt lenne sztem, foleg, ha a kamatot is figyelembe vennek (akkor meg azert is megkapna minden kitarto a kompenzaciot, hogy kiseggelte a 6-7 evet).
nyelo: hazudni max te szoktal,folyamatosan nyomtad pár nappal ezelöttig h kva kockázatos nulláig lemehet,aztán hirtelem megvilágosodtál és most Hold a pozi. Annyira nem vagy hiteles mint egy magyar jogszabály,v ahogy mas fogalmazott válaszra sem vagy méltó. De továbbra sem válaszoltál mit keresel ITT évek óta pozi nélkül de nem is érdekel. Majd ha eléri esetleg a névérteket a jegy akkor majd legyel okos h te akkor már megmondtad
NC innentol kezdve
és ehhez mit szólsz:
"Meglepő, hogy a jegyek kibocsátója semmiféle tájékoztatást nem tett közzé a perről, még kevésbé az esetleges rendezésre vonatkozó elképzelésekről, holott aligha cáfolható, hogy mindezek kihathatnak a jegy tőzsdei árfolyamára, megítélésére, és az általános tőzsdei szabályok nyilván vonatkoznak az államra is. Információ hiányában pedig óhatatlanul nagyobb a bennfentes kereskedelem veszélye..." link
Az, hogy valaki eladta korábban, mert évekig nem történt semmi és reménytelennek tűnt a dolog, az érthető, most eladni viszont hülyeség, amikor éppen megy és oka is van, ez trivialitás.
Az elkövetkező 1 hónapban önmagában a per speki miatt minimum tartani fogja ezeket a szinteket. Utána meg a per hírei mozgatják majd.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509