A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Én minden érvet megértek de a jövőbeni várakozásaim pozitívak ,,,tahát 2012, március 30.ig lehetett kárpótlási igényt beadni ,,,,az már kiszivárgott,hogy 10000 nél több beadvány érkezett,,,főleg zsidó származású személyektől kb a tőzsdén bohóckodunk 20-30-an a jeggyel ,,,ha csak 5000-6000 igényt tartanak majd jogosnak szerinted őket nem fogják érdemben kárpótolni????velük mi lesz szerinted?1-5 milliárd vagyonról van szó ,,,nem tétel főleg,hogy kikről van szó,,,azért a zsidóság nem arról híres,hogy az érdekeit ne tudná jól képviselni,,,,valamilyen megoldás születni fog én úgy gondolom ,,nem biztos ,hogy ez nekünk is jó lesz ebben egyet értek,,,
Egy félreértést szeretnék eloszlatni: nem azt mondom így lesz. Hanem azt, hogy vegyük figyelembe a - megnőtt - kockázatokat is.
Kpjegy esetében nem vagyok egyértelműen pesszimista, mint sok kispapír esetében (hívjuk így, bár ez rossz szó, mert én realista vagyok leginkább), csak ennek a kormánynak az eddigi ténykedése megerősített abban, hogy helyes a jelenlegi árazás...
Hozzáteszem, ezzel együtt, kevés pénzzel, egy NYESZ számlán pl. el tudom képzelni, hogy racionális jegyet tartani.
"Van ott eladnivalo es latvan azt, hogy mennyire elkezdodott a valasztasok elotti koltekezes, meg az is elkepzelheto, hogy raszanjak magukat arra, hogy eladjanak belole."
Egyelőre éppen közmű cégeket akarnak VENNI. Nem eladni. Te tényleg hiszel abban, hogy Orbánék a választás előtt fognak privatizálni, amikor eddig államosítottak.
Nem értem, miről beszélsz. Régen volt jegyem (ahogyan a BÉT nagyjából valamennyi papírja 16 év alatt), ezt írtam is ide, ahogy azt is, hogy már jóideje nincs, az elmúlt években nem is volt.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509