A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Ment egy tértivevényes levél Brusselbe OLAF címre.
Visszajött Magyar Posta nem találta.
Mindenesetre bementem , a Posta Központba szeretném , ha jövő héten a címzett megkapná a levelet ingyen, mert különben nyilvánosságra kerül az ügy. Odaérkezett , megkaptam a tértivevényt
Lepasszolják mindenkinek aki ott dolgozik, aztán mindenki leírja a sablon válaszukat "betartották a törvényt hiszen volt a történelem során felhasználási lehetőség". :)
Bíróságnak kellene pofán csapnia őket. Csak nehogy ott meg a Posta ne találjon meg az új időponttal. :) Nem egyszerű a téma.
Nekem ez a körforgás tetszik. Konzumbank mint állami bank, megveszi mkb, mkb-t pedig az állam.
Ami itt a fedősztori magyar bankrendszer, hogyan lehet ezt elérni majd ennél a privatizációnál? Zártkörű kibocsátás teljesen, vagy nagyrészt. Ezen lesz a hangsúly, hogy a haveroknak zártkörben leosztás mellett , lesz e valamennyi tőzsdei nyílt jegyzés is.
De a legjobb az lenne ezt 2017-ben nem kellene már találgatni hanem előtte rövidre zárnák a kárpótlás kérdését.
Ha ilyen sebességgel dolgozik a bíróság akkor kb addigra lesz elsőfokú ítélet.
Anno dacuma kárpótlási jegyért lehetett Budapest Bank részvényt venni.
Miután volt nekem ezért VIP státust élveztem az ott lévő befektetéseimre. Sőt közgyűléseken másodmagammal voltunk kisrészvényesek. Másik személy Korányi.G. volt.
Megcsinálni meglehet pár másodperccel vége előtt hagyja jóvá aztán vagy bekerül még ajánlat vagy nem. Ahogy elnéztem páran játszadoztak ezzel, elég volt aukció utolsó fél percét nézni.
Ne tápláljunk nagy reményeket! A mai vezérkar tesz a KP-jegy összegére.A tőzsdét magát is útálják ezerrel. Biztos hogy nem veszek belőle egy darabot sem.3 Yardot kivarázsolnak bárhonnan,a most megvett/lenyúlt/ bankoknak már megvan az új gazdája.A frissen összeállt multimilliomosok Hipp-hopp majd találnak még egy kis összeget a téves adóbevallásban.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509