Én úgy értelmezem, a lent leirtakat, hogy leszarják a károsult átvert részvényeseket. Gondolom majd "piacbefolyásolás" büntette üeg majd mem lesz egyértelműen bizonyítható. Gondolom kormányváltásig lezárják az ügyet. Én már beérném azzal, ha eltűnnének ezek a részvények a portoliombol...
gyakorlatilag már nem is abban nyomoznak amiben én feljeletést tettem és nem tekintenek vagyoni érintetnek, de itt az egész:A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 411. §-a szerinti tiltott piacbefolyásolás bűntett
gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a fenti számon folyamatban lévő ügyben az alábbiakról tájékoztatom:
Hatóságunk a korábbiakban tévesen arról tájékoztatta Önt, hogy az eljárásban vagyoni érdekeltnek minősül,
ugyanis az eljárásban Ön nem vagyoni érdekeltnek, hanem egyéb érdekeltnek minősül.
Ennélfogva Ön jogosult arra, hogy
- az Önt érintő körben bizonyítékot terjesszen elő, indítványt és észrevételt tegyen,
- a rendelkezési jogosultságával érintett dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot közvetlenül érintő eljárási
cselekményen jelen legyen,
- az Ön tulajdonát képező vagy rendelkezési joga alatt álló elkobozható, vagyonelkobzás alá eső, vagy
lefoglalt dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot érintő kényszerintézkedés okát és ennek változását
megismerje,
- büntetőeljárási jogairól és kötelességeiről a bíróságtól, ügyészségtől és a nyomozó hatóságtól
felvilágosítást kapjon,
- az Önt érintő körben jogorvoslattal éljen,
- az eljárás ügyiratait - a büntetőeljárási törvényben meghatározott kivételekkel - az Önt érintő körben
megismerje,
- segítő közreműködését vegye igénybe
OTT one