Zwackod miért nem lesz? Most jó vétel, 1 évre két oszti...
Én még nem szállok ki az Opimusból. Konzumból van egy kevés. Nyomdát én is várom le. Ajjaj, túl sokan várjuk, így nem fog esni... :))
Jahm és persze GSparkot is veszek majd még ha lecseng az Opimus őrület, vagy én nem bírom idegekkel. :)
80%rv, ebből az GSPark/Mtel duó majd 60%-ot tesz ki.
Nyomdát azt én is várom, Zwack nekem már nem lesz sosem:-((
De 3500-on szívesen vennék GSPark-ot még, szó se róla, akár úgy is, hogy vmit kis mínuszban beáldozok.
Köszi. Könnyű, mert majd 70% kpben ülök. Nem érzem mostanában a dolgokat. Parkom van meg nagyon kicsi unikum. Nyomdát várom lefele őszre. Kicsit őrült lett a BÉT. Azért kicsit ML-eztem is, mert a hülyeségből sem akarok kimaradni, de ezen a szinten már kerülöm.
Az volt ma, hogy vki kiszórta, mert kellett a zsé. Nem túl forgalmasnak ígérkező napokon ez megesik. Az oszti előtt pl. jól bezúzták. De jó volt :) Azért is tartok bent mindig megbízást, ma is akadt a horogra kicsi 720-on.
Így igaz, még mindig megvan az erre szánt cash, eddig moziztam csak...
Kicsit Plotinus feelingem is volt mostanában, csak emelkedik-emelkedik és emelkedik, bár ott többségében nagyon jól eltaláltam a beszállókat és mivel első naptól ültem benne tudtam, mindegy mikor veszem csak ki kell ülni és jó lesz. Itt azért más a szitu 2170 a legolcsóbb pakkom, ami azért messze nem az alja.
Most azt érzem hogy egy kicsit előreszaladt, meg hátha itt már egy-két nagy is realizál (CD, AEOGON?), látszik 11-12 millával is meg lehet mozgatni rendesen.
A Plotinus alapot most vezették ki volt benne 110 milla, lehet az a megmaradt GSPARK pakk volt? Ha igen remélem Viktor eladja apránként, az jó beszálló lenne nekem, mondjuk 3400 körül?
Azt tudjuk mi volt ma? Miért esett.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?