Csak sejtem, nem tudom, de biztos vagyok abban, hogy rengeteg beszállító van az autóiparban ezen téren is, és ha eddig, ilyen ütemben bővültek az új megrendelések az a bizalom jele.Sőt biztosra veszem a megrendelői max. elégedettséget ennek okán.Summa: Majd kibasznak más beszállítót, nem a Glostert.Ennyi lenne!
Csalódott vagyok.2-3 kis pattanásos fejű brokika-ka unatkozott és keresett egy kis pénzt hétvégére.Semmi több nem történt.A cég változatlanul kiváló és dinamikusan fejlődő.Az idő a kérdés……Aki 3-5 évben gondolkodik az egyik legjobb,ha nem a legjobb helyre teszi a pénzét.Az autóipari megrendelések pedig inkább bővülnek, mint csökkennének.
Ameddig maga a cég nagyjából rendben van, meg lehet játszani az évi 1-2-3 felhúzás/lecsorgás kombót viszonylag biztonsággal. Én tegnap a legolcsóbb vételeimet kitoltam (adhattam volna többet is utólag, de túl optimista voltam), ma veszegetem vissza 870 körül, meg lejjebb, ha megy. Ha meg rámrohad, akkor majd 2026-ban még mindig reménykedhetek egy osztalékrallyban..:)
Én csak azt mondom, hogy ez az erőlködés sem jobb, izzadság szaga van, lesz egy 500 milliós adózott eredmény vagy egy 30 forint körüli EPS idénre, talán...20P/E-vel (fejlődő IT cégnek OK) 600-700 jön ki árfolyamnak, ahova tart is szerintem
Nem, ezt nem mondtam. Én arra utaltam, hogy az, hogy Szekeres ott van a médiumokban és nyilatkozik, az jó. Tök világos, hogy mit akar és hogyan és egyelőre még nem hazudott :) Mit mond az ÉPDUFERR? Mit a Megakrán? Mit mondd a DM-ker? Mikor mondott valamit a BIF, ENEFI, APP? A 4ig befektetési tájékoztatója elmaradt :):):):) NER-es tuti IT cég és b+ elmaradt az esemény. Az is volt 2 éve 1150 és most 755. Elvileg egy hátszeles giga cég és lassan évek óta full bukó.
Hát ja Szekeres Úr eléggé komolyan veszi a brand építést. :) Ha megnézed, akkor folyamatosan tolja magát pl. radiocafe-ban brandinggel és interjúztatással is. De ugyanez igaz a Dunaautóra, az Autowallisra is meg a bankokra is (Erste és OTP is) vagy alapokra. Én ezt még mindig jobbnak tartom, mint azt, amikor egy cég vezetője totál lapít. pl ott az Astrasun vagy az Akko: soha senki egy büdös kibaszott nyilatkozatot nem tesz :) De már a kopasz sem mond semmit a 4ig-nél. Az jobb? Továbbra is tartom, hogy valakit papírral vásároltak ki és nem volt lockup, így amit nem tudott eladni otc-n, azt tolja ki még a piacon. Majd elfogy neki.
És azt nem látod, hogy a fizetett hirdetéseik mind arra szolgálnak, hogy valami strómanjuk adja az addig összegyűjtött papírt??? Nekem ez jön le...érdekes módon mindig meghatározott időközönként sztárolják magukat 1-2-3 cikkben, felrántás, tömés...szerintem jelenleg ez a leggusztustalanabb papír a BÉT-en, függetlenül a cégtől
Az biztos, hogy sok beragadt büfi lehet itt, aki esetleg már menekülne. Ettől még maga a cég nem rossz. Jó az iparág és a szektor is, továbbá a szolgáltatás portfoliója is rendben. Én még mindig ebben látom hosszabb távon a növekedést, mint mondjuk egy zwack-ban vagy egy molban.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re